El cap de setmana del 8 i 9 de juny els carrers d’Argentona s’ompliran de propostes escèniques en el marc del 7è Festival Sense Portes, impulsat per l’Ajuntament d’Argentona amb el suport del Col·lectiu Senseportes.

Dissabte 8 i diumenge 9 a diversos indrets de la vila

El festival comptarà gairebé amb una vintena d’espectacles que es repartiran al llarg d’un intens cap de setmana, els dies 8 i 9 de juny, per espais emblemàtics del centre d’Argentona, com la plaça Nova, Can Doro, La Sala, la plaça de Vendre o la plaça de l’Església, entre d’altres.

Un excel·lent ventall d’arts de carrer que permetran gaudir de múltiples disciplines, des de titelles, música, acrobàcies, humor, dansa, circ, pallassos, una gran selecció per a tot tipus de públics.

El Festival SensePortes 2019 comptarà, entre d’altres, amb “Meeting Point”, de la companyia Ertza Dantza, premi Max 2018 al Millor Espectacle de Carrer; “Pelat”, de Joan Català; “Desvariacions d’Otel·lo”, amb Alba Serraute;  “A mi no me escribió Tenesse Williams”, amb la companyia Roberto Alonso; “El Museu al Carrer”, Nas d’Or 2018 al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà; o “La Dernière Danse de Brigitte”, premi a la Millor Interpretació a la Fira de Lleida de l’edició 2017.

Totes les propostes i representacions que es podran veure al llarg del cap de setmana seran gratuïtes. Això sí, hi ha espectacles infantils, d’altres per a un públic familiar, i alguns adreçats al públic adult. Es pot consultar tota la programació i novetats del festival al web www.festivalsenseportes.cat.