Més de 1.100 persones d'escoles i entitats mataronines van conformar la dotzena de comparses que van prendre part dissabte en la Gran Rua del Carnestoltes. El premi a la millor comparsa se'l va endur l'AMPA de l'Escola Anxaneta, que es va disfressar de William Wallace, el conegut heroi escocès. El guardó està dotat amb 500 euros.

DSCF4142 (2)

La comparsa guanyadora

Pel que fa a la comparsa més satírica, premi dotat amb 300 euros, va ser per a la Colla Gegantera d’en Ton, de l’Escola Salesians Mataró, que va reproduir  els personatges de l’escola de màgia i bruixeria de Harry Potter, Hogwarts. El premi especial del jurat, valorat en 200 €, va recaure en l’Associació Colla Gegantera d’en Xumetet que es van disfressar de pastanagues omplint el recorregut de color taronja.

Hi van participar més de 1.100 persones en un total de 12 comparses

Totes les comparses van participar en el nou recorregut de la cercavila, que enguany va començar a la plaça de Cuba i ha passat pels carrers Deu de Gener, plaça de les Tereses, carrer de Santa Teresa, plaça de Santa Anna, La Riera, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta i va acabar al Nou Parc Central on s’ha fet públic el veredicte.