Les flors són les protagonistes aquest cap de setmana a Arenys de Mar i Argentona. En el primer cas se celebra l’11a edició del programa dels Espais Florits, una mostra d’art floral que vol convertir els carrers i places d’Arenys de Mar en un esclat de color i animació. Veïns i visitants podran passejar per la vila tot descobrint els espais i equipaments que s’han escollit per veure-hi cactus, bonsais, roses i d’altres flors i plantes, i que participeu com a públic de les moltes activitats paral·leles que trobaran a les places i carrers. També es proposa als veïns que participin amb l’ornamentació floral dels carrers, a través del 5è Concurs Floral de Balcons, finestres, portals, carrers i aparadors comercials d’Arenys de Mar 2018.

Argentona, per la seva banda, viu aquest cap de setmana una de les cites més importants del calendari festiu i cultural del municipi. Es tracta de la Diada de la Flor, on l’Ajuntament, amb el suport de les entitats, la Comissió organitzadora i els establiments col·laboradors, omple de color i activitats el centre de la vila. L’engalanament dels carrers, amb les catifes i composicions florals esdevindrà de nou el gran reclam del cap de setmana, acompanyat de cites tradicionals com L´ou com balla, a la font del pati del Museu del Càntir que oferirà portes obertes. Una de les propostes també destacades serà l´oportunitat de visitar el jardí de la casa d´estiueig de Puig i Cadafalch, a la plaça de Vendre, i que per l´ocasió també s´haurà engalanat i ambientat.

El Saló de Pedra també oferirà una exposició floral al llarg del cap de setmana, a banda d´altres propostes com un taller a la biblioteca, la Fira d´artesania i Alimentació que s´instal·larà a la plaça Nova, o la Trobada de Plaques de Cava.