La Romería Rociera torna a ocupar el Parc Forestal durant tot el cap de setmana del 17 al 19 de maig. L’esdeveniment l’organitza la Casa d’Andalusia, i compta amb la participació de les entitats ACA Hermandad La Harmonía, Hermandad Rociera Divina Pastora, Casa Cultural Sabor Andaluz i Peña Al-Andaluz.

Com ja és tradicional, la nit de divendres 17 hi haurà l’acampada de ‘romeros’, que s’instal·laran amb les seves ‘casetas’ al Parc Forestal. L’endemà a la tarda i al vespre serà el torn de les actuacions: a les 7 de la tarda a l’escenari central es podrà gaudir del recital dels quadres de ball de la Casa d’Andalusia, de l’escola de ball Susana Salvador i de la Casa Cultural Sabor Andaluz; i a partir de les 9 del vespre a la ‘caseta’ de l’entitat organitzadora tindran lloc les exhibicions dels quadres de ball de la Casa d’Andalusia i l’actuació d’Ismael González en acústic.

L’última jornada de la festa s’iniciarà diumenge a 1/4 de 9 del matí amb la sortida en ‘romería’ des de la pl. d’Andalusia fins al Parc Forestal, precedida de l’ofrena floral a la Virgen del Rocío. A 2/4 d’1 ja al Parc Forestal s’oficiarà la missa ‘rociera’ a càrrec del bisbe monsenyor Joan Godayol i cantada pel Coro Sueño Rociero del Centro Cultural Andaluz de Granollers, i tancarà la festa el festival de ball i ‘cante’ andalusos per part de les entitats participants. Tots els actes seran presentats per Paco Vera.

Programa d’actes

Divendres - 17

  • Acampada de romeros. A les 20h al Parc Forestal.

Dissabte - 18

  • Actuacions a l’escenari central. A les 19h al Parc Forestal, balls de diverses entitats.
  • Actuacions a la caseta de la Casa de Andalucía. A les 21h, balls i acutació d’Ismael González en acústic

Diumenge - 19

  • Concentració rociera i ofrena floral a la Virgen del Rocío. A les 8h a la pl. d’Andalusia
  • Sortida en romeria. A les 8.15h, des de la plaça d’Andalusia fins al Parc Forestal.
  • Missa rociera. A les 12.30h al Parc Forestal, oficiada pel bisbe monsenyor Joan Godayol.
  • Festival de ball andalús. A les 17h a l’escenari central.