Ja és aquí, un any més, el Carnaval. Enguany més d'hora que mai, tot just a començament de febrer. Malgrat tot, Arenys de Mar ja té tota la programació tancada per celebrar el Carnaval com cal: amb l'arribada del Rei Carnestoltes, la Rua, els balls, l'escudella de recapte, l'enterrament i altres activitats relacionades.

Programa d'actes

Divendres, 9 de febrer de 2018

Pregó de Sa Majestat en Carnestoltes

Ball de Màscares Porta la teva màscara i no paris de ballar

Dissabte, 10 de febrer de 2018

Sessió de maquillatge Vine i prepara't per la festa

Rua de Carnaval

Ball infantil de Carnaval

Ball de Carnaval

Dimarts, 13 de febrer de 2018

Inici de la preparació de l'escudella de recapte Participa i porta pasta, pollastre, verdura, pilotes....

Concert de Banda a càrrec de la Banda de l'Escola Municipal de Música Carles G. Vidiella

Escudella de recapte Porta el plat i la cullera i vine a provar l'escudella

Dimecres, 14 de febrer de 2018

Sortida comitiva fúnebre Aplec de ploraneres i sardinetes

Lectura del testament d'en Carnestoltes

Sardinada popular

Tanmateix, es produiran algunes afectacions de trànsit amb motiu de la rua del dissabte 10 de febrer i d'altres activitats emmarcades amb el Carnaval 2018. Són les següents:

- Dijous 8 de febrer, de 15.30 a 17 h aproximadament, amb motiu de la rua de carnaval de la llar d’infants Maricel, no es podrà circular pels carrers de baixada de Lourdes, Can Nadal i el tram de Sa Clavella (entre Fondo de les Creus i Valldemaig).

- Divendres 9 de febrer, de 15.30 a 17 h aproximadament, amb motiu de la rua de carnaval del col·legi La Presentació, no es podrà circular pels carrers Pompeu Fabra, Malgrat, B-511 (hi haurà un desviament pel lateral de la riera Pare Fita entre els carrers Malgrat i Vallgorguina) i el carrer Vallgorguina.

- Dissabte 10 de febrer, de les 16.30 a les 20 h aproximadament, amb motiu de la rua de carnaval de la població, no es podrà estacionar ni circular pe lateral de la riera Pare Fita (entre plaça Mare Paula i la rotonda de l’Olivar),  B-511 (entre l’Olivar i la N-II) i el carrer Església. Per tant, el trànsit de la B-511 en sentit mar serà desviat pel carrer Arxipreste Rigau en direcció a la zona industrial.