Fruit de la cooperació entre la Xarxa d’Economia Social i Solidària (XESM) i l’Ateneu Cooperatiu, la 4a Fira de l’Economia Social i Solidària (ESS) del Maresme prendrà la plaça Santa Anna els propers dies 7 i 8 de juny i la convertirà en un expositor d’entitats que tenen un element clau en comú: posar al centre de les seves activitats les persones i el seu entorn.

Divendres 7, de 17 a 19h, i dissabte 8, de 12 a 23h a la plaça Santa Anna

El divendres, el projecte cuEmE donarà tret de sortida de la fira, de 17 a 19h, mostrant diverses experiències en creació de cooperatives d’alumnes mataronins, assessorades per agents cooperatius de la ciutat i presentaran els seus projectes.

El dissabte la jornada començarà a les 12h amb el vermut de celler cooperatiu i la presentació de la Guia Coopolis: una experiència d’intercooperació cultural. A les 17h entitats, persones i col·lectius que comparteixen els principis i valors de l’ESS ompliran la plaça de projectes i propostes acompanyada de begudes artesanes, la companyia del programa de ràdio “La veu dels barris” i  activitats per la canalla. I a partir de les 20.30h la música en directe agafarà el protagonisme amb les actuacions d’un combo de l’EMMM i el grup gironí La Duda Ofender.