Capgròs va presentar dijous passat, dia 18, el Conte de Santes que edita cada any el setmanari. Una cita de nou multitudinària que va tenir lloc al pati de Can Marchal, on es van lliurar exemplars gratuïtament a tots els assistents. Però si us heu quedat sense ell, també el podeu llegir en versió digital. El teniu disponible en aquest enllaç

El conte de Santes és fruit d’un concurs popular on s’ha convidat tothom a presentar el seu particular relat vinculat a la Festa Major. La guanyadora és Alba Jubany Vilert, de tan sols 17 anys, amb el títol ‘A la recerca d’una estrella’. Jubany hi explica la història de la Toneta, la geganta de la Família Robafaves, que vol fer conèixer a la resta de figures de la ciutat que el cel és ple d’estrelles. Per aconseguir-ho, vola ben amunt acompanyada de l’Àliga. Com a guanyadora del concurs, patrocinat per Inlingua, Jubany ha rebut un premi de 300 euros a més de la publicació del relat, compta amb les il·lustracions de Magori Art.

DSC 0028

El conte està patrocinat per Gema Pediatria i compta amb la col·laboració de Cor de Maria, Nel-Vet, Sàcher, Matfis, Clínica Badia d’Oftalmologia, Inlingua, AG Dental, Finques Castellà, McDonalds Mataró i Peixateria Lauri. El jurat del concurs, conformat l’escriptora Lola Casas, la psicoterapeuta gestalt i terapeuta en moviment corporal Teresa Fernàndez, i, en representació de Capgròs, l’adjunta a direcció Roser Muñoz i la filòloga Marta Ramis, també va escollir diversos contes finalistes que es publicaran a les edicions d’agost del setmanari.

DSC 9958

La presentació de dijous passat va comptar amb centenars de famílies que van omplir a vessar el Pati de Can Marchal. L'autora i l'il·lustrador es van dirigir breument als assistents per explicar com s'havien inspirat per crear la seva història i dibuixos respectivament. En acabar, els més petits van poder participar al seguit de tallers i activitats que els havíen preparat des de la companyia Circulant.