Cabrera de Mar celebra la Festa Major de Sant Feliu amb el gruix d’actes concentrats entre els dies 31 de juliol i 2 d’agost. Però la Festa també inclou propostes prèvies com ara la baixada d’andròmines del diumenge 28 (18h al carrer Josep Domènech) o l’espectacle de playback Cabrera és Espectacle (dissabte 27, a les 22h a Can Rodon), i en el vessant més lúdico-esportiu, els tornejos de dòmino i petanca o la cronoescalada BTT que tindran lloc dissabte 27.

Del 27 de juliol al 2 d’agost a diversos indrets de Cabrera de Mar

Però com hem dit, el gruix de l’activitat es concentrarà a partir del dimecres 31 de juliol amb el pregó que donarà oficialment inici a la Festa Major. Enguany anirà a càrrec d’Andrea Rodés, autora local acompanyada d’Olga Julian, usuària de la Biblioteca Ilturo i d’Assumpció Ramón, conductora de BiblioLabs. Durant el pregó hi haurà la presentació dels Minimacabres, la colla infantil dels Diables Macabres.

A continuació tindrà lloc el punt àlgid e la Festa: després de gaudir de la botifarrada popular i del concert de Miquel del Roig, l’Emplaça’t agafarà el protagonisme. Els diables Macabres, en Marc Empaitabruixes i les bruixes, en Rosegaescrots i la bruixa Isolda, els nans Tragèdia i Comèdia, en Pere Joan Ferrer i l’Elionor de Sarriera sortiran a celebrar-ho al ritme de les seves pròpies cançons. El grup RIU i la Cobla Principal del Llobregat hi posaran la música en directe en un acte en què les figures, el foc, la música i la gent són els principals actors. I per tancar aquesta gran nit ja ben entrada la matinada, concerts de Dr. Prats i Buhos.

L’endemà, 1 d’agost, tindrà lloc la principal novetat de la celebració d’enguany amb la tarda de rebequeria a la plaça Nova durant la qual hi haurà la presentació dels nous nans, un concert i un correfoc infantil.

La festa es completarà divendres 2 d’agost amb activitats com el tobogan urbà (a partir de les 10h a l’avinguda de la Zona Esportiva), la guerra d’aigua (a partir de les 13h a la plaça Nova) o la convidada dels Senyors de Burriac (a les 18h a la plaça de l’Església) i es tancarà l’endemà amb la bicicletada popular, la festa Holi (a les 19h a la plaça de la Nova Cançó Catalana) o el castell de focs.