Aquest cap de setmana té lloc la 15a edició de la Fira del Bosc - Canyamars Medieval, promoguda per l’Ajuntament de Dosrius. Els dies 13 i 14 d’octubre els visitants podran gaudir d’accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.

Dissabte 13 i diumenge 14, de 10.30 a 18.30h a Canyamars (Dosrius)

En un entorn natural immillorable, la Fira del Bosc transporta cada any els visitants a l’època medieval, a través de propostes lúdiques, culturals i gastronòmiques per a tota la família. En aquests darrers 15 anys la fira s’ha convertit en un referent en aquest sector, gràcies en bona part a la implicació d’entitats i empreses locals, associacions d’arreu de la comarca, voluntaris i persones a títol individual.

Implicació del municipi
Un dels secrets de la fira és el lloc on se celebra, Canyamars, que engalanarà els seus carrers, carrerons, racons i places amb esperit medieval. Un escenari que, amb els boscos que l’envolten, conformen una postal perfecta de fa segles.  El nucli festiu que es trobaran els visitants va des del Pou del Glaç fins a l’església de Sant Esteve de Canyamars, transformat totalment per a l’ocasió.

L’activitat començarà dissabte 13 a les 10.30h, i a partir d’aquí i durant dos dies, seguiran propostes per a tots els públics, que inclouen música, cavalls i trapezistes, bruixes i fades, espases, demostracions d’oficis medievals, jocs infantils, itineraris pel carrer, mercat d’artesans, tavernes, gastronomia i espectacles diversos. La festa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. També es convida els assistents a compartir-la  a les xarxes socials amb l’etiqueta #FiradelBosc18.