La Fira Modernista de Canet vol posar en valor el patrimoni artístic i arquitectònic de principis el segle XX al municipi maresmenc. Fortament associat a Domènech i Montaner, un dels grans arquitectes d’aquesta època a Catalunya, el llegat canetenc fa que el municipi arribi a presentar-se a si mateix com “la petita Florència del modernisme maresmenc”.

Se celebra del 14 al 16 de setembre i inclou més de 60 parades d’artesans, 20 tallers d’oficis i diverses visites guiades

La Fira celebra una nova edició aquest cap de setmana. Durant els dies 14, 15 i 16 de setembre el municipi s’omple d’activitats promogudes per l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers i Comerciants, amb la col·laboració d’entitats, associacions, institucions, empreses i establiments del municipi. Canet es vesteix de festa, amb el centre històric ple d’elements, ambient i figuració modernistes.

Cada any més de 25.000 persones visiten Canet durant el cap de setmana. De nou hi haurà més de 60 parades d’artesans i 20 tallers d’oficis. Menús modernistes a s restaurants del municipi, visites guiades a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner i al Castell de Santa Florentina, i una vintena d’espais i  activitats diferents distribuïts per tota la Fira: tavernes típiques de l’època, l’espai “Ciutats modernistes”, edificis amb ambientació, espai lúdic infantil, escenaris, etc.