Els caps de setmana del 5 i 6 i 12 i 13 d’octubre es celebra la XXI edició del Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo, que des de l’any passat reemplaça a la tradicional Fira Iberoromana de Cabrera de Mar. Un any més, aquest esdeveniment pretén divulgar el ric patrimoni arqueològic local, on fa més de 20 segles convivien ibers i romans.

L’esdeveniment se celebra durant dos caps de setmana: els dies 5 i 6, i 12 i 13 d’octubre a diversos indrets de la vila de Cabrera

La temàtica del festival és la comunió entre la societat ibera i la romana i com a novetat s’ha volgut allargar el Festival en dos caps de setmana, dedicant el primer (5 i 6 d’octubre) al passat iber d’Ilturo i el segon (12 i 13 d’octubre) al seu passat romà.

Les activitats es concentren en les franges horàries següents: dissabtes tarda de 17 a 21h i diumenges de 10 a 14h. No hi faltaran les visites guiades, la consolidació dels “Racons que parlen”, monòlegs històrics a peu de carrer i conferències, recreacions històriques, etcètera.

El públic del festival a més de poder comprar les entrades a les activitats al Punt d’Informació al Visitant, les podrà adquirir de forma anticipada a partir del dia 20 de setembre a través de la web de turisme de Cabrera de Mar www.gaudeixcabrera.cat, on també hi podrà trobar tota la informació relacionada amb el festival.