La jove Alba Jubany Vilert, de tan sols 17 anys, és la guanyadora de la segona edició del Concurs del Conte de Santes de Capgròs, que promou el setmanari mataroní. Jubany ha estat escollida pel jurat entre la quinzena de finalistes amb el seu conte titulat 'A la recerca d'una estrella', que va presentar sota el pseudònim 'Hanna'.

'A la recerca d'una estrella' narra la història de la Toneta, la geganta de la Família Robafaves, que vol fer conèixer a la resta de figures de la ciutat que el cel és ple d'estrelles. Per aconseguir-ho, vola ben amunt acompanyada de l'Àliga, en un viatge que li servirà per descobrir moltes altres coses del món en el que viu. 

Com a guanyadora, Jubany rebrà un premi de 300 euros a més de la publicació il·lustrada del relat, que es presentarà com és habitual a mitjan mes de juliol amb una festa a Can Marchal. Els contes finalistes escollits pel jurat, per la seva banda, es publicaran a les edicions d'agost del setmanari Capgròs. Els quatre finalistes són 'La polsera de les Santes', de Marta Hidalgo; 'Tocant el cel', de Jordi Vidal; 'El viatge màgic de la Neha i el Drac', de Yasmin Calvo Piñol i Júlia Isart Riba; i 'La corona de la Lia', d'Esteve Vallmajor Diez de Andino.

E l jurat l’han conformat l’escriptora Lola Casas, la psicoterapeuta gestalt i terapeuta en moviment corporal Teresa Fernàndez, i, en representació de Capgròs, l’adjunta a direcció Roser Muñoz i la filòloga Marta Ramis. Inlingua és el patrocinador del concurs, una iniciativa que Capgròs impulsa des de l'any passat vinculada a la Festa Major mataronina