Caldes d’Estrac celebra la seva Festa Major d’Hivern amb un cap de setmana ple d’activitats per a grans i petits. Al matí, del dissabte 15 se celebrarà el Jugacirc, un espai on descobrir el circ des de ben a prop. A la tarda la Colla de Diables d’Estrac ha preparat un correfoc infantil. A la nit la festa continuarà amb el Barrakaldes d’Hivern i la Nit de Festa i Gresca amb el DJ Straw & Berry. Com a novetat, se celebrarà el Primer Concurs de Karaoke d’Hivern.

El diumenge al matí els gegants s’emportaran tot el protagonisme. A la tarda, al Poliesportiu tindrà lloc el Festival de Nadal del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac amb la participació de la caldenca Carla Escrich (3a d’Europa i 4a del Món), acompanyada de Pere Marsinyach (1er d’Europa i 2on del Món) i Llorenç Álvarez (6è d’Europa i 6è del Món)

La festa seguirà durant tota la setmana i el divendres 21 arribarà un dels plats forts, el concert de Nadal a càrrec de Barcelona Gospel Messengers, finalistes d’Oh Happy Day de TV3.