El treball de l’artista, presentat en un continu de fites, d’inquietuds, transmuta a “Seguint el traç”. L’exposició, que s'inaugura el dijous 19 a les 19.30h a l'Ateneu, materialitza una nova aventura, apropant, a més de diverses obres inèdites, un ventall molt complet de la seva producció, successions d’experimentacions, de temptejos i de reptes.

La mostra agrupa tots els vessants de la creativitat i del treball de Fornas. Un conjunt d’obres escultòriques creades des dels anys 90 fins avui, comparteix espai amb mostres gràfiques, temptejos, proves i dibuixos preparatoris.

És, doncs, una mostra que presenta el treball fruit de la curiositat i de la versatilitat creatives de l’artista, bastida sobre l’eix continu de les diferents etapes: l’exploració de formats i de tècniques buscant la llibertat d’interpretar, la recomposició del món fruit del pensament i la percepció d’allò viscut. Una mirada panoràmica, una visió general que dóna peu a un nou pas endavant.

L’exposició de Beth Fornas es podrà visitar fins al diumenge 26 de juny a l’Ateneu de la Fundació Iluro en el seu horari habitual.