La inauguració de l’exposició de les obres finalistes del 7è Premi de Pintura Torres Garcia-Ciutat de Mataró i veredicte del premi tindran lloc el proper dijous 8 a l’Ateneu de la Fundació Iluro. A l’acte, presidit per l’alcalde David Bote, hi haurà el conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, el president de l’Associació Sant Lluc per l’Art, Antoni Luis, i el president de la Fundació Iluro, Pere Carles.

Dijous 8, a les 19.30h a l’Ateneu Fundació Iluro (la Riera, 92), inauguració. Preu: gratuït

El Jurat d’aquesta setena edició ha estat format per Juan Manuel Bonet, crític, historiador de l’art i poeta; Glòria Bosch, historiadora de l’art, crítica, comissària d’exposicions i museòloga; Pilar Parcerisas, historiadora, assagista i comissària d’exposicions; Antoni Perna, artista i comissari d’exposicions, guanyador de la 2ª edició del Premi, i Antoni Luis, president de l’Associació Sant Lluc per l’Art.

La Biennal 2017 ha batut tots els rècords de participació, amb 346 dossiers, dels quals 332 vàlids. El 50% exacte (166) procedien de Catalunya, i l’altra meitat de la resta de l’Estat, principalment de Madrid i València, i de Castella, Galícia i País Basc.

Les quaranta obres finalistes quedaran exposades a l’Ateneu fins al 23 de juliol.