La Destil·leria acull la proposta artística de tres artistes que han decidit trobar-se i mesclar-se dins les seves pròpies contradiccions creatives.

Dissabte 9, a les 19.30h a La Destil·leria (Camí Ral, 282), inauguració

Dissabte dia 9 s’inaugura a l’espai cultural del Camí Ral la mostra “Contradiccions”, en la que Ricard, Thierry i Ivan Jordà –tres creadors amb inquietuds i motivacions diferents, però amb un lligam familiar i artístic– construeixen una mostra que parteix de la voluntat i la necessitat de compartir una experiència que fins ara mai no s’havien plantejat: la de crear junts. I no es tracta només de crear alhora en un mateix taller, sinó de submergir-se en un procés de creació conjunt i pensar en les obres com un tot, gairebé holístic, que reivindica des de l’inici de l’exposició fins al final cadascuna de les seves visions. 

La cinquantena d’obres inèdites que exposaran formen part d’una proposta innovadora, contemporània i sense precedents que s’emmarca clarament dins el corrent avantguardista actual. Així doncs, de la simbiosi entre dues generacions sorgeix un discurs inèdit que vol anar un pas més enllà de tot el que s’ha vist fins ara en la trajectòria d’aquests tres artistes.