La dansa agafa el relleu a la temporada estable del teatre Monumental amb l’espectacle “Set of Sets” de la companyia GN|MC Guy Nader i Maria Campos, que es podrà veure el proper diumenge 10 a les 7 de la tarda.

Diumenge 10, a les 19h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Preu: 21/17 €

La nova creació d’aquesta companyia recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. “Set of Sets” és un viatge de cooperació, de precisió i de rigor que dirigeix la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria, creant un laberint sense fi de cossos en acció.

GN|MC Guy Nader i Maria Campos col·laboren junts des de l’any 2006. Com a duo han presentat els seus treballs a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, a països com França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia i Corea del Sud, entre d’altres. GN|MC també han estat convidats a crear per a diverses companyies europees com EnKnapGroup a Eslovènia i Tanzmainz a Alemanya.