“Raphaëlle” és el títol de l’espectacle de teatre documental que es podrà veure el proper dissabte dia 9 al Teatre Monumental i que pren com a protagonista una dona trans per parlar d’un món en transformació.

Dissabte 9, a les 20.30h al Teatre Monumental (la Riera, 169).Preu: 17 € platea; 14 € amfiteatre

La creació de La Conquesta del Pol Sud es basa en l’experiència real de canvi de gènere de Raphaëlle Pérez. L’obra, protagonitzada per aquesta dona trans, parla del seu recorregut vital marcat per la lluita per la identitat, el trencament dels motlles i l’autoafirmació. La seva lluita individual obliga a l’espectador a replantejar-se convencions, referents i models de la societat en la qual vivim. El muntatge de teatre documental combina testimonis reals amb investigació periodística per projectar una mirada, a cavall entre racionalitat i emoció, sobre un món en plena transformació.

Programa Noves Escenes
L’espectacle “Raphaëlle” forma part del programa Noves Escenes, una proposta de la Xarxa Transversal que vol apropar al públic d’arreu de Catalunya els espectacles teatrals més experimentals que s’estan realitzant dins del territori català. L’objectiu del projecte és crear una oferta cultural innovadora i fer-la sortir de Barcelona, on fins ara es concentra la major part de l’oferta d’aquest tipus d’espectacles.