El clàssic de Josep Maria de Sagarra “La Rambla de les floristes” arriba al Teatre Monumental de la mà de Jordi Prat i Coll que dirigeix un repartiment encapçalat per Rosa Boladeras i Marina Gatell, que també compta amb Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres.

Dissabte 25, a les 20.30h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Preu: 28 € platea; 26 € amfiteatre

El dissabte 25 a les 20.30h al Monumental s’hi podrà veure aquest clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals de la història recent de Catalunya. A la Rambla de les Flors s’hi passegen les múltiples cares de la realitat barcelonina. Un espai que és testimoni d’excepció de la història. La parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer.

La fitxa

  • Autor: Josep Maria de Segarra
  • Direcció: Jordi Prat i Coll
  • Intèrprets: Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres
  • Producció: Teatre Nacional Catalunya