Torna el cinema de superherois de la mà dels X-Men amb la pel·lícula 'Fénix Oscura' dirigida per Simon Kinberg i amb un grup de destacats actors com Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, James McAvoy, Michael Fassbender i Sophie Turner. Fernando Colomo dirigeix la comèdia 'Antes de la quema', que va rebre el Premi del Públic i la Biznaga de Plata a la Millor Actriu de Repartiment en la darrera edició del Festival de cinema de Màlaga.

Veure cartelleres de Cinesa Mataró Parc, Ocine Arenys i Foment Mataroní.


'X-Men: Fénix Oscura'
Dir.: Simon Kinberg. Int.: Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, James McAvoy...

XMEN

Dirigida per Simon Kinberg i amb un grup de destacats actors com Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, James McAvoy, Michael Fassbender i Sophie Turner, qui es posa a la pell d'un dels personatges més estimats de l'univers de la Patrulla X: Jean Grey. La cinta recupera un dels moments més importants en la història dels X-Men, que ja es va tractar en la pel·lícula 'X-Men: La decisión final' de l'any 2006 i és l'arribada de l'energia coneguda com a Fénix Oscura i com s'apodera de Jean Grey. En aquesta ocasió, Jean és presa per aquesta immensa força còsmics que la transforma en un dels mutants més poderosos de tots els temps. Ella acabarà perdent el control contra aquest nou poder i contra els seus propis dimonis amenaçant així amb destruir la família dels X-Men i el planeta Terra. 


'Antes de la quema'
Dir.: Fernando Colomo. Int.: Manuela Velasco, Maggie Civantos, César Mateo...

ANTESDELAQUEMA

Fernando Colomo és el director de la comèdia 'Antes de la quema', que va rebre el Premi del Públic i la Biznaga de Plata a la Millor Actriu de Repartiment en la darrera edició del Festival de cinema de Màlaga. El film té com a protagonista a Quique (Salva Reina), un aturat que intenta mantenir a la seva germana, la Meme (Maggie Civantos) i a la seva mare Asun (María Alfonsa Rosso), mentre prepara el pròxim concurs de 'chirigotas'. El Tuti (Joaquín Núñez), un traficant local, vol que l'ajudi a robar el dipòsit de droga més gran d'Espanya, abans que cremin tota el material confiscat. Aquí entraran en joc el Gallego (Manuel Manquiña) i Rosario (Manuela Velasco).


'Mr. Link'
Dir.: Chris Butler.

MR.LINKELORIGENPERDIDO

També s'estrena 'Mr. Link', del premiat director en cinema d'animació Chris Butler. El protagonista de la cinta Sir Lionel Frost creu que és l'investigador de mites i monstres més important del món, però tot i això ningú li reconeix tots aquests mèrits. Aquest és el plantejament d'aquest film que també s'estrena doblat al català. 


'El sótano de Ma'
Dir.: Tate Taylor. Int.: Octavia Spencer, Missi Pyle, Luke Evans, Allison Janney, Juliette Lewis...

ELSOTANODEMA

L'actriu Octavia Spencer és la protagonista del thriller de terror 'El sótano de Ma', dirigida per Tate Taylor. Spencer es posa a la pell de la Sue Ann, una dona solitària que viu en un petit poble d'Ohio. La Maggie (Diana Silvers, Glass/Cristal), una adolescent que acaba d'arribar a la ciutat li demana a la Sue que compri alcohol per al seu grup d'amics. La protagonista no perd l'oportunitat i intenta fer-se amiga dels adolescents.


'Mejor que nunca'
Dir.: Zara Hayes. Int.: Diane Keaton, Rhea Perlman, Pam Grier, Charlie Tahan...

MEJORQUENUNCA

La comèdia britànica 'Mejor que nunca' dirigida per Zara Hayes arriba aquest divendres al cinema. Martha (Diane Keaton) viu en una residència d'ancians i, animada per la seva companya Sheryl (Jacki Weaver), decideix organitzar un equip d'animadores amb les seves companyes. Tot comença com un hobby però acabarà convertint-se en una cosa més seriosa quan decideixen presentar-se a una competició.


'El vendedor de tabaco'
La pel·lícula austríaca 'El vendedor de tabaco', de Nikolaus Leytner, és un drama situat a la Viena dels anys 30 i que retrata l'amistat entre Franz, un jove que treballa en un estanc i el psiconoalista Sigmund Freud. Basada en la novel·la homònima de Robert Seethaler, aquesta és una de les darreres pel·lícules que va rodar l'actor Bruno Ganz, qui va morir el passat mes de febrer.


'Lino'
S'estrena aquesta setmana en català el film d'animació 'Lino', dirigida per Rafael Ribas. El protagonista, en Lino, és un jove molt simpàtic que treballa com a animador de festes, tot i que està força fart de suportar que els nens se'n riguin. Cansat ja d'aquesta situació, decideix donar un tomb a la seva vida i contracta els serveis d’un mag.