El retorn de les aventures dels 'Men in black' amb Tessa Thompson, Chris Hemsworth i Liam Neeson i la pel·lícula francesa 'La biblioteca de los libros rechazados', de Rémi Bezançon, adaptació del best seller de l'escriptor, guionista i director David Foenkinos són les estrenes de la setmana a les sales maresmenques.

Veure cartelleres de Cinesa Mataró Parc, Ocine Arenys i Foment Mataroní.


'Men In Black International'
Dir.: F. Gary Gray. Int.: Rebecca Ferguson, Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson...

MENINBLACK

Tornen a la gran pantalla les aventures dels 'Men in black' en el film 'Men In Black International' amb nous actors protagonistes. En aquest cas, amb Tessa Thompson, Chris Hemsworth i Liam Neeson. En aquesta ocasió, hauran de protegir de nou la Terra i s'enfrontaran ara a una gran amenaça: hi ha un traïdor dins l'oraganització MIB. 


'La biblioteca de los libros rechazados'
Dir.: Rémi Bezançon. Int.: Fabrice Luchini, Camille Cottin, Alice Isaaz, Bastien Bouillon...

LABIBLIOTECADELOSLIBROSRECHAZADOS

La pel·lícula francesa 'La biblioteca de los libros rechazados', de Rémi Bezançon, és una adaptació del best seller de l'escriptor, guionista i director David Foenkinos i està protagonitzada pel guanyador del Premi César Fabrice Luchini, juntament a Camille Cottin i Alice Isaaz. La cinta va tenir una gran acollida de crítica i públic a França superant els 900.000 espectadors a taquilla. En un poble de la Bretanya, hi ha una peculiar biblioteca en la qual hi ha llibres rebutjats per les editorials. Una jove editora visita el lloc i descobreix una novel·la magistral escrita per Henri Pick, un cuiner d'una petita pizzeria que va morir. Segons la seva viuda, Pick mai va llegir un llibre i l'únic que va escriure en la seva vida va ser la llista de la compra.


'Pequeño gran problema'
'Pequeño gran problema' és una comèdia dirigida per Tina Gordon. Poc abans de la presentació més important de la seva carrera professional, Jordan Sanders (Regina Hall), una poderosa i temperamental executiva coneguda pel seu fort caràcter es desperta en el cos del seu jo adolescent de 13 anys (Marsai Martin). Amb la seva resignada ajudant, April (Issa Rae), que es la única que sap que l'adolescent de 13 anys és en realitat la seva cap, haurà de trobar la forma de recuperar el seu cos adult abans de perdre una gran oportunitat de negoci. 


'Largo viaje hacia la noche'
La cinta xina 'Largo viaje hacia la noche', premiada a 'Un certain regard' a Cannes, dirigida per Gan Bi arriba a la gran pantalla. Luo Hongwu torna a Kaili, la seva ciutat natal, després d'escapar d'aquesta fa molts milions d'anys. Allí començarà a buscar a la dona que va estimar i que mai va aconseguir esborrar del seu cap. El seu nom era Wan Qiwen. La pel·lícula està protagonitzada per Tang Wei, Sylvia Chang, Meng Li, Huang Jue, Chen Yongzhong, Lee Hong-Chi i Luo Feiyang. 


'La jaula'
Una bomba explota en un cotxe de la Guàrdia Civil a prop de la illa de Mallorca i mata a dos agents el migdia del 30 de juliol del 2009. La policia activa la denominada 'Operación Jaula': cap mitjà de transport pot entrar ni sortir de la illa incloent les embarcacions privades. Aquest fet real, va servir a Marcos Cabotá per portar a terme una història de ficció, en el qual aquest atemptat tindrà conseqüències immediates en la trama de la cinta i en el destí dels seus personatges. 'La jaula' està protagonitzada per Xavi Nuñez, Antonia Payeras i Miguel Ángel Jiménez. 


'Kin'
'Kin' és una pel·lícula d'aventures dirigida per Jonathan Baker i Josh Baker. Eli (Myles Truitt) és un nen afroamericà de 14 anys que viu a Detroit amb el seu pare adoptiu Hal (Dennis Quaid), un compassiu vidu que percep que l'Eli està caient en el món de la delinqüència. Mentre explora un edifici abandonat, l'Eli es topa amb les restes d'un impacte d'un altre món. Entre les escombraries, troba una estranya caixa metàl·lica que s'emporta a casa i que activa sense voler.