La cèlebre comèdia musical 'Mamma Mia!' torna aquest divendres a la gran pantalla amb una seqüela que conserva el repartiment original i revalida la seva aposta per les cançons del grup ABBA. Dirigida per Ol Parker, 'Mamma Mia! Una y otra vez' presenta el retorn dels principals personatges deu anys després a l'illa grega de Kalokairi.

Veure cartelleres de Cinesa Mataró Parc, Ocine Arenys i Foment Mataroní.


'Mamma Mia! Una y otra vez'
Dir.: Ol Parker. Int.: Lily James, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Dominic Cooper...

MAMMAMIA

La pel·lícula revela com és ara la vida de Sophie (Amanda Seyfried), però també gira la vista al passat per explicar com Donna (Lily James), acompanyada de les seves dues inseparables amigues, va teixir les relacions amb els tres homes de la seva vida, a finals de la dècada dels setanta. No hi faltaran de nou l'oscaritzada Meryl Streep, Julie Walters, Christine Baranski, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård i Colin Firth.


'Persecución al límite'
Casey (Nicholas Hoult) elabora un pla per a robar al perillós criminal Hagen (Anthony Hopkins) i així poder pagar un tractament mèdic que salvaria la vida de Juliette (Felicity Jones), la seva parella, diagnosticada amb una malaltia mortal. Però els seus propòsits són frustrats i Casey haurà d'iniciar una cursa a contrarellotge per tota Alemanya per fugir en cotxe i retrobar-se amb la Juliette, abans que els homes de Hagen la localitzin primer.


'La revolución silenciosa'
Lars Kraume, director de l'exitosa 'El caso Fritz Bauer', presenta una adaptació del relat autobiogràfic del mestre alemany Dietrich Garstka per explicar la història d'un grup d'estudiants de Batxillerat de l'Alemanya Oriental que decideixen donar suport als insurgents hongaresos durant la revolució de 1956 contra els invasors soviètics. Ho faran guardant un minut de silenci, que en una societat marcada per l'adoctrinament militar i polític, es convertirà en tota una rebel·lia contra la ideologia del país.


'Happy End'
La pel·lícula dirigida per Michael Haneke captura la instantània d'una família burgesa europea que està presenciant el final de la vida d'un dels seus membres, George, que es dedica a rememorar temps passats i millors. Una història que es combina amb altres temes de la primera fila de l'actualitat, com ara la qüestió de la migració o la crisi dels refugiats.


'Vaixells. Al rescat!'
El jove vaixell de salvament Elias protagonitza una aventura aquàtica en aquesta nova pel·lícula d'animació que arriba als cinemes també en català. Quan la ciutat veïna Big Harbor li demana ajuda per rescatar un vaixell embarrancat a causa d'una gran tempesta, Elias compleix la missió i, com a recompensa, li ofereixen convertir-se en una embarcació de rescat a la gran ciutat. Després d'acomiadar-se dels seus amics i mudar-se a la metròpoli, s'adona que la vida a Big Harbor és més difícil del que imaginava. Aviat descobreix, a més, que un grup local està excavant per trobar una pedra preciosa que afecta el clima, i ha de plantejar-se si podrà derrotar sol els seus enemics o necessitarà l'ajuda dels seus amics.


'Siberia'
El traficant de diamants Lucas Hill (Keanu Reaves) protagonitza un 'thriller' romàntic on viatja a Sibèria per localitzar el soci rus que l'ha traït i poder recuperar així els seus diamants. Durant la seva cerca, Lucas coneix la propietària d'una petita cafeteria, Katya (Ana Ularu), de la que se n'acaba enamorant. La passió augmenta entre la parella, alhora que també es complica la trama del tràfic de diamants. Tot plegat, a l'ombra de la màfia russa, que serà un obstacle pels propòsits de Lucas. 


'La leyenda del Chupacabras'
En aquesta quarta entrega de la saga 'Las Leyendas', Leo San Juan, que segueix lluitant per tornar a casa seva, i el seu equip de 'caçafantasmes' s'enfronten al temible monstre volador Chupacabras. Una pel·lícula d'animació dirigida per Alberto Rodríguez que compta amb les veus d'Eduardo España, Benny Mendoza i Mayté Cordero.


'Teefa in Trouble'
Ali Zafar encarna el sicari i col·leccionista Teefa, a qui anomenen 'Trouble' (problema), en una pel·lícula on rep l'encàrrec d'un mafiós de localitzar la filla del gàngster polonès Bonzo, Anya, perquè es casi amb el seu fill preferit. Teefa recorrerà des dels carrers secundaris de la ciutat de Lahore (Pakistan) fins a les autopistes de Varsòvia per complir la seva missió, però els homes de Bonzo i la policia el seguiran de ben a prop i faran tot el possible perquè no se surti amb la seva.