El guionista i director de cinema Rian Johnson homenatja a la popular escriptora de misteri Agatha Christie al film 'Puñales por la espalda', una divertida posada al dia de les històries dedicades als crims, en què tots són sospitosos. S'estrena, també aquesta setmana, la nova comèdia romàntica dirigida Paul Feig, 'Last Christmas', amb guió de la guanyadora de dos Oscar Emma Thompson i el dramaturg Bryony Kimmings. I finalment Makoto Shinkai dirigeix el film d'animació 'El tiempo contigo'.

Veure cartelleres de Cinesa Mataró Parc, Ocine Arenys i Foment Mataroní.


'Puñales por la espalda'
Dir.: Rian Johnson. Int.: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis....

PUÑALESPORLAESPALDA (1)

A 'Puñales por la espalda', el famós novel·lista de misteri Harlan Thrombey (Christopher Plummer) és trobat mort en la seva mansió just després del seu 85è aniversari. El detectiu Benoit Blanc (Daniel Craig) tindrà la missió de trobar l'assassí i es mourà en una xarxa de pistes falses i mentides interessades per tractar de descobrir la veritat de la prematura mort de Harlan. Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford i Jaeden Martell formen part del repartiment d'aquesta història de misteri.


'Last Christmas'
Dir.: Paul Feig. Int.: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh...

LASTCHRISTMAS

La pel·lícula, que té com a banda sonora la música de George Michael, està protagonitzada per Emilia Clarke i Henry Golding, juntament amb Michelle Yeoh i Emma Thompson. La Kate (Emilia Clarke) es troba sola a Londres després de prendre un cúmul de males decisions i treballa disfressada d'elf en una botiga de regals nadalencs. Quan en Tom (Henry Golding) apareix a la seva vida, la Kate comença a ser capaç de veure més enllà de les seves nombroses barreres, tot i que li resulta tot massa idíl·lic per a ser veritat.


'El tiempo contigo'
Dir.: Makoto Shinkai.

elteimpocontigo

Makoto Shinkai dirigeix el film d'animació 'El tiempo contigo', en què un jove estudiant de batxillerat fuig de casa seva per anar a viure a Tokio. Allí coneixerà una noia amb el poder de detenir la pluja i que el cel s'aclareixi.


'Letters to Paul Morrissey'
Drogues, vampirisme, crisis existencials i melodies d'altres temps marquen les vides de diversos personatges al film 'Letters to Paul Morrissey' d'Armand Rovira: un sex symbol del cinema 'underground', dos amants maleïts, un home que busca la seva salvació, una actriu sense èxit i una japonesa amb una estranya malaltia. Totes les històries tenen una relació curiosa: Paul Morrissey, col·laborador de la Factory d'Andy Warhol. Protagonitzen el film, Joe Dallessandro, Almar G. Sato, Andrea Carballo, Xavi Sáez, María Fajula, Agnès Llobet, Saida Benzal, Esteve Torres i Joan Carles Suau.


'La odisea de los giles'
Sebastián Borensztein dirigeix la comèdia argentina 'La odisea de los giles' protagonitzada per Ricardo i Chino Darín. El film és una adaptació de la novel·la 'La noche de la Usina' d'Eduardo Sacheri, que tracta sobre un grup de perdedors disposats a canviar la seva sort.


'Gloria mundi'
El cineasta Robert Guédiguian reuneix a 'Gloria mundi' un cop més l'elenc dels films 'La casa junto al mar' i 'Las nieves del Kilimanjaro' per a presentar una pel·lícula social al voltant d'una família que es reuneix per a celebrar el naixement de la petita Gloria. Allí s'hi donen cita en Daniel, que acaba de sortir de la presó després d'anys tancat; Sylvie, la seva exdona, i la Mathilda, la filla dels dos que acaba de tenir una filla, la Gloria. El film està protagonitzat per Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darrousin, Gérard Meylan, Anaïs Demoustier i Robinson Stévenan. Ariane Ascaride va rebre el Premi a la Millor Actriu del Festival de Venècia.