S'estrena doblada o al català 'Sherlock Gnomes', seqüela de 'Gnomeo i Julieta'. Dany Boon és el director i també actor de la pel·lícula 'Mi família del Norte', una comèdia francesa on també hi actuen Line Renaud, Valérie Bonneton, Laurence Arné, François Berléand i Pierre Richard. Per altra banda arriba a la gran pantalla el film de terror 'Verdad o reto' dirigit per Jeff Wadlow i finalment, el thriller sobre fenòmens naturals 'Operación: Huracán'.


'Mi familia del norte' 
Dir.: Dany Boon. Int.: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arné, Valérie Bonneton...

MIFAMILIADELNORTE

Dany Boon és el director i també actor de la pel·lícula 'Mi família del Norte'. Una comèdia francesa on també hi actuen Line Renaud, Valérie Bonneton, Laurence Arné, François Berléand i Pierre Richard. Valentin i Constance Brandt són una parella de moda al món de de l'arquitectura i el disseny. Els dos es preparen per a la inauguració d'una de les seves obres. Ningú sap però que el Valentin s'avergonyeix de la seva humil família i fingeix ser orfe. Després de sofrir un inesperat accident, els seus orígens sortiran a la llum quan la seva mare, el seu germà i la seva cunyada entren a escena. 


'Verdad o reto'
Dir.: Jeff Wadlow. Int.: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto...​

VERDADORETO(1)

S'estrena el film de terror 'Verdad o reto' de Jeff Wadlow, qui va dirigir la segona part de 'Kick Ass'. Amb un repartiment format per Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto i Landon Liboiron, la cinta narra com una inofensiva partida de 'Veritat o repte' entre un grup d'amics acaba convertint-se en un joc letal quan algu –o alguna cosa- comença a castigar als que no menteixen o no accepten el repte. 


'Operación: Huracán'
Dir.: Rob Cohen. Int.: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson...

OPERACIONHURACAN(1)

Rob Cohen dirigeix 'Operación: Huracán'. Un thriller situat a l'any 92, quan un gir cruel del destí va cobrar-se la vida del caça tempestes i pare devot Bruce Rutledge, deixant als seus dos fills, Will i Breeze. 25 anys més tard, en Will és un meteoròleg del govern que segueix l'Huracà Tammy, la tempesta més ferotge de la història d'Estats Units, que es dirigeix a Gulfport (Alabama). Durant l'evacuació de la població local, el Departament del Tresor nord-americà corre a contrarellotge per destruir 600 milions de dòlars en bitllets antics abans que arribi l'Huracà Tammy. 


'Sherlock Gnomes'
Dir.: John Stevenson.​

SHERLOCKGNOMES

Doblada al català arriba als cinemes el llargmetratge d'animació 'Sherlock Gnomes' de John Stevenson. Els gnoms del jardí contracten el detectiu Sherlock Gnomes per investigar la misteriosa desaparició d’alguns ornaments del seu jardí.


'The wall'
Dirigida per Doug Liman, director d''El caso Bourne' o 'Sr. y Sra. Smith' o 'Barry Seal: El traficante', arriba aquest divendres als cinemes protagonitzada per Aaron Taylor-Johnson i John Cena. Aquesta és una pel·lícula sobre franctiradors americans que, pensant que la missió en la que estaven treballant havia conclòs, es veuen sorpresos per un tirador iraquià que els portarà al límit. La pel·lícula es converteix en un joc entre el gat i el ratolí, on un mur és l'únic lloc per a refugiar-se dels trets enemics. 'The wall' arriba als cinemes després del seu pas pel Festival de cinema de Sitges.


'Laban i Labolina'
També s'estrena doblada i subtitulada al català 'Laban i Labolina', amb la direcció de Per Ahlin, Alicja Jaworski, Alicia Björk, Karin Nilsson i Lasse Persson. Els protagonistes d'aquesta pel·lícula d'animació sueca aprenen a conviure i a experimentar amb les emocions. Laban és un fantasma que, en lloc d'espantar la gent, té por de la foscor. 


'La mujer que sabía leer' 
També des de França arriba a la gran pantalla 'La mujer que sabía leer' dirigida per Marine Francen amb els actors Géraldine Pailhas, Pauline Burlet, Iliana Zabeth, Alban Lenoir i Françoise Lebrun. L'any 1852 un petit poble dels Alps es queda sense homes després de la repressió ordenada per Napoleó III. Després de dos anys d'aïllament total les dones fan un pacte i és que el primer home que arribi serà el marit comú de totes elles. 


'Maria by Callas'
S'estrena 'Maria by Callas' de Tom Volf, que va passar pel recent BCN Film Fest. El documental és un biopic que està centrat en la figura de Maria Callas, la immortal llegenda de l'òpera. 


'Niñato'
El director Adrián Orr estrena 'Niñato', un drama en el qual David, àlies 'Niñato', és un pare jove i solter que passa la major part del dia cuidant tres nens petits. Tot i que no treballa, viu a casa dels seus pares, la passió i esperança que desperta en ell la música hip-hop, enforteix la seva dedicació a l'educació dels nens. En la intimitat de la seva vida diària, la importància de la unitat familiar va apareixent i ella intentarà inculcar l'autonomia necessària als nens per afrontar un nou present.