La comèdia 'Te quiero, imbécil' arriba als cinemes amb Quim Gutiérrez i Natalia Tena com a personatges principals. La cinta, dirigida per Laura Mañá, aborda els nous rols masculins. El film compartirà protagonisme amb la nova pel·lícula de Todd Haynes, 'Aguas oscuras', inspirada en una història real de corrupció que protagonitzen Mark Ruffalo i Anne Hattaway.

Veure cartelleres de Cinesa Mataró Parc, Ocine Arenys i Foment Mataroní.


Te quiero, imbécil
Dir.: Laura Mañà. Int.: Quim Gutiérrez, Natalia Tena, Alfonso Bassave...

tequieroimbecil

Laura Mañá dirigeix la cinta 'Te quiero, imbécil', protagonitzada per Quim Gutiérrez i Natalia Tena. Aquesta comèdia aborda la manera com les noves generacions d'homes s'enfronten al rol de les dones i com canvia el seu. Marcos, el protagonista de la cinta encarnat per Gutiérrez, intenta convertir-se en un home actual: es depila, s'interessa per la moda i es cuida.


Aguas oscuras
Dir.: Todd Haynes. Int.: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Anne Hathaway, Victor Garber...

AGUAS OSCURAS

Inspirada en una història real, un advocat (Mark Ruffalo) descobreix un secret obscur que connecta unes morts inexplicables amb una de les corporacions més grans del món. En el procés, ho arrisca tot per fer sortir a la llum la veritat: el seu futur, la seva família i la seva pròpia vida. Completen el repartiment del film, dirigir per Todd Haynes, Anne Hathaway, Tim Robbins i Bill Pullman.


Las aventuras del Doctor Dolittle
Dir.:  Stephen Gaghan. Int.: Robert Downey Jr., Jessie Buckley, Harry Collett...

LASAVENTURASDELDOCTORDOLITTLE

Després de perdre la dona fa set anys, l'excèntric Dr. John Dolittle es tanca en ell mateix darrere els murs de la seva mansió amb l'única compayia dels seus animals exòtics. Però quan la jove reina es posa malalta, Dolittle haurà de deixar la seva vida de reclusió i embarcar-se de nou en una aventura èpica a una illa per trobar un mossèn, recuperant el seu sentit de l'humor i el coratge. El film està protagonitzat per Robert Downey Jr., amb Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent i Jessie Buckley.


Cerca del horizonte
Dir.: Tim Trachte. Int.: Luise Befort, Victoria Mayer, Jannik Schümann...

CERCADELHORIZONTE

Jessica és jove, gaudeix d’una vida fàcil i té per davant un futur prometedor. Una nit coneix a Danny, un noi que té tot amb el que ella somia: és atractiu, té independència i èxit. Fascinada per ell, a poc a poc anirà descobrint qui és en realitat després d’aquesta façana construïda amb tanta cura. En un món superficial, els dos s’hauran d’enfrontar als prejudicis i l’exclusió.


Ema
El director xilè Pablo Larraín torna a la cartellera cinematogràfica amb 'Ema', protagonitzada per una jove ballarina que decideix separar-se de la seva parella, Gastón (Gael García Bernal), després de lliurar el fill que havien adoptat i que no van ser capaços de criar. Desesperada pels carrers del port de Valparaíso, l'Emma (Mariana Di Girolamo) busca consol amb relacions fugaces. Aquest, però, no és el seu veritable objectiu: té un pla secret per recuperar-ho tot. La cinta es va estrenar en el passat festival de Venècia.


El lago del ganso salvaje
Cinta xinesa que va competir a la secció oficial de la passada edició del Festival de Canes, narra la història de Zhou Zenong (Hu Ge), un gàngster que acaba de sortir de la presó i es converteix en un fugitiu després d'una reunió entre bandes que acaben amb la mort d'un policia. Intentant amagar-se, Zhou conix Liu Aiai (Gwei Lun Mei), una prostituta que pot haver estat enviada per ajudar-lo o per entregar-lo al responsable de la policia (Liao Fan) a canvi d'una recompensa. Perseguit per les bandes i per un fort dispositiu policial, Zhou s'enfrontarà als límits d'allò que està disposat a sacrificar per aquesta dona i per la família que ha deixat enrere.


Los niños del mar
El director Ayumu Watanabe torna al capdavant de les estrenes de cinema amb la cinta d'animació 'Los ninos del mar'. El film se centra en la història de Ruka, una jove adolescent amb els pares acabats de separar. El seu pare treballa en un aquari, on hi passa molt temps captivada per les múltiples espècies marines. Un dia, traslladen a l'aquari dos nens, que també tenen una connexió especial amb l'aquari. Sembla, però, que els seus nous amics tenen objectius contraris als interessos de l'aquari i de la població en general.


Sobre lo infinito
Inspirada en el conte de 'Les mil i una nits', la cinta busca ser una juxtaposició de diverses etapes vitals dels éssers humans. Dirigit pel suec Roy Andersson, aquest drama està protagonitzat per Martin Serner, Jessica Louthander i Tatiana Delaunay. Va guanyar el lleó de plata a la millor direcció del Festival de Venècia.