Una aula buida a un centre educatiu de Mataró
Una aula buida a un centre educatiu de Mataró

Mapa interactiu: jornades de portes obertes als centres educatius de Mataró pel curs 2021-2022

Consulteu els horaris de les jornades, les adreces i tota la informació necessària de cada escola i institut, de cara a la preinscripció pel curs 2021-2022

Les jornades de portes obertes dels centres educatius ja són aquí. Les escoles i instituts de Mataró ho han preparat tot perquè les famílies puguin visitar les seves instal·lacions i conèixer de primera mà el seu projecte educatiu. Tot plegat, per tenir tota la informació necessària de cara a fer front a una de les decisions més importants que han de prendre per als seus fills i filles; escollir escola d'infantil i primària o centre de secundària. Unes jornades que es poden fer presencialment, i també de forma virtual, adaptant-se a les restriccions establertes contra la Covid

Mapa interactiu: cliqueu al plànol per ampliar-lo i navegar-hi, i a les icones o a les fletxes per accedir a la informació de cada un dels centres.

També podeu accedir al mapa en pantalla completa clicant aquí

Navegant pel mapa, podeu localitzar sobre planol tots els centres educatius de la ciutat i consultar tota la informació sobre les jornades de portes obertes que ens han facilitat tant les escoles de primària com els centres de secundària i batxillerat, tant públiques com concertades, així com els centres educatius especials. A cada fitxa també us oferim l'adreça, el telèfon, la pàgina web i tota la informació pràctica i de contacte de cada centre

Enguany les jornades no poden ser com les de qualsevol altre curs, ja que la pandèmia obliga a aplicar diverses mesures i restriccions. Però, com a mínim, no es cancel·len les presencials tal i com va passar l'any passat, quan va esclatar el coronavirus. Els centres poden rebre visites en persona, però amb cita prèvia, grups de màxim 10 persones i preferentment a l'exterior de l'edifici. L'objectiu és evitar presència simultània de famílies de grups diferents.

Cada centre ha tingut una certa llibertat per organitzar les jornades a la seva manera, sense un calendari tan fix com en anys anteriors, i apostant per una barreja de cites presencials i jornades virtuals. Per això val la pena consultar quines són les modalitats i calendaris de cada escola o institut, informació que recollim detalladament en el mapa interactiu. 

En el cas de fer-se presencials, cal tenir present que s'han de seguir recomanacions bàsiques com mantenir els espais ventilats, respectar la distància mínima d'1,5 metres entre els participants, i que no es pot lliurar documentació en paper. 

Comentaris (2)

Maria Fa 19 dies
Quines portes obertes? Si les escoles públiques del centre que omplen en primera opció han decidit no fer-ne. Això és tenir una mica de cara. Es nota clarament, el que l'interessen els seus futur alumnes i que són escoles obertes a la ciutat. Quina vergonya.
Ari Fa 21 dies
Les escoles bressols sabem alguna cosa!?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive