Mònica Tomás, responsable de Clínica Dental Tomás
Mònica Tomás, responsable de Clínica Dental Tomás

Una clínica dental sostenible i ecològica és possible

Clínica Dental Tomás ofereix un triple compromís amb el client: proximitat en el tracte, màxima qualitat i compromís ambiental en tots els materials

Qui es pensi que totes les clíniques dentals són iguals és que no està al cas de la darrera obertura a Mataró: La Clínica Dental Tomás pot semblar un centre més, però a dins d’aquest local plenament cèntric situat al carrer de Sant Antoni hi ha tot un concepte diferent amb un triple compromís: proximitat, de qualitat i amb una alta consciència ambiental i ecològica.

La responsabilitat amb el medi ambient és totalment transversal a tots els àmbits de la societat i a totes les seves activitats i ara arriba també a l’àmbit de les clíniques dentals. L’aposta és ferma i nova de trinca. De la mateixa manera que cada cop (per sort) són més les persones, famílies i col·lectius que opten per comprometre’s amb no empitjorar la deriva climàtica i ambiental amb nous hàbits com el reciclatge, Mònica Tomás va tenir clar que volia impulsar una Clínica Dental que s’inserís de ple en aquesta aposta necessària i inajornable per fer les coses diferents. Una clínica dental sostenible i ecològica és possible i abordar serveis de la màxima qualitat amb solucions compromeses amb el medi, també. 

 
Clínica Dental Tomas
Les instal·lacions noves de trinca de la ClínicaLa Mònica Tomás acumula anys de trajectòria com a professional durant els quals ha treballat a diferents centres. El que va veure i viure en aquesta etapa la va fer decidir a la nova aposta: la seva pròpia Clínica Dental, amb la que pogués portar a la pràctica les seves fermes conviccions ecològiques. “Vaig decidir que volia treballar a la meva manera, sense pressions i d’acord amb les meves idees. Vull estar còmode amb el que faig i mirar de canviar el món en la mesura que pugui. És amb aquesta idea que hem estat sobre tots els detalls del nou centre”, explica Tomás. L’eslògan del nou centre és concloent: ‘dissenyant somriures’.

Una clínica sostenible s’assembla molt a qualsevol altra clínica però Tomás ha volgut que el seu centre sigui un lloc on el pacient se senti còmode. “Treballem sense presses, amb el temps que requereix cada persona, amb complicitat. La clínica no fa olor de clínica, els espais són agradables perquè se sentin com a casa i amb vistes al jardí per qui estiguem atenent, perquè estigui còmode”, resumeix. És amb aquesta vocació de servei proper i afable, que a Clínica Dental Tomás aposten per aquesta proximitat i tracte, per la naturalesa de clínica per a tota la família i amb una aposta diferencial per tot el relacionat amb el compromís ecològic.

Clínica Dental Tomas

Aposta per la millor tecnologia i la menys invasiva

Com es concreta el compromís ambiental?

“A la clínica tots els materials són reciclables. Ens rebelem contra el fet que les clíniques dentals hagin de ser grans contaminants perquè sí, apostem per una via diferent. Vasos, respiradors, material, pitets… tot és reciclable i compromès amb la lògica circular. També s’estalvia paper a l’apostar per la plena digitalització de suports, la tecnologia 3D d’escàner que estalvia material de mostres i no només això. “Volem evitar fòbies innecessàries, que els pacients vegin venir al dentista com si fos un trauma. Els posem música, volem que estiguin còmodes, els ho expliquem tot”, relata Tomás.

Evitar esperes, ser pedagògics i transparents amb els pacients evitar sedacions innecessàries o disposar d’un protocol de tracte al client que implica a totes les professionals del centre són algunes de les altres característiques d’aquest centre. Tomás ofereix una primera visita, amb escàner i diagnòstic sempre gratuïta i un preu únic per a cada implant, primant la qualitat i les primeres marques.

En cada elecció personal de com havia de ser la Clínica, Mónica Tomás hi ha imprès el seu segell personal. El d’una clínica dental diferent, compromesa amb el medi i amb les persones. Responsable, propera i moderna.

Clínica Dental Tomas
La disposició de l'espai no sembla la d'una clínica

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive