CA Laietània

CA Laietània: un club multiesport per a totes les edats

FOTO PORTADA: CA Laietània

Amb 1.800 socis, les privilegiades instal·lacions del Laietània són imprescindibles per a la pràctica del tennis, pàdel, gimnàs, futbol sala, natació i molt més. Per a petits i grans. Amics i famílies.

Les principals activitats

El CA Laietània és un club multiesportiu que compta amb una gran varietat de disciplines i instal·lacions preparades per a elles. Amb 1.800 socis, tenen tot el que l’esportista aficionat i les famílies poden esperar: sis pistes de tennis, set de pàdel, 400 metres quadrats de gimnàs amb possibilitat d’assessorament, un entorn enmig de la natura amb zones de picnic, bar, restaurant i diverses piscines, a l’aire lliure i coberta, perquè qualsevol persona que tingui un vincle amb l’esport trobi el seu lloc.

Més enllà de l'atletisme, el centre és per tot tipus de públics

Un espai per a l’esportista individual, però també per a les famílies. Aquesta és l’enorme proposta per un club ideal per desconnectar i que està perfectament adaptat a les necessitats actuals. Un espai per a l’esportista individual, però també per a les famílies. Aquesta és l’enorme proposta per un club ideal per desconnectar i que està perfectament adaptat a les necessitats actuals.Un espai per a l’esportista individual, però també per a les famílies. Aquesta és l’enorme proposta per un club ideal per desconnectar i que està perfectament adaptat a les necessitats actuals.

 

 

 

Casals i activitats pels més menuts

El CA Laietània ha estat i és el club de referència en l’atletisme a nivell mataroní i maresmenc, i segueix amb una gran base d’atletes de totes les edats. Més de 120 joves es troben a l’Escola d’Atletisme en diverses disciplines i entrenant a l’Estadi Municipal d’Atletisme. 

D’altra banda, també per als més menuts, l’entitat treballa amb diversos cursos i escoles de formació en totes les disciplines del centre i compten amb un casal d’estiu que ha estat tot un èxit seguint els protocols establerts per a la Generalitat de Catalunya i que són una demostració de com l’ampli espai i l’activitat a l’aire lliure són dues garanties del Centre Atlètic Laietània per gaudir de natura i esport a dia d’avui.

Vídeo

Fem un vol pel CA Laietània?

L'entorn privilegiat que hi ha al voltant del Laietània és un dels seus grans atractius, però no l'únic. Permet desconnectar i practicar esport sense interferències.

Preus adaptats a totes les franges i nous projectes en marxa

El CA Laietània compta amb diverses quotes que estan pensades per a tot tipus de famílies i edats. Des d'adults fins a infants, passant pre joves o famílies numeroses, així com també propostes que poden encaixar per empreses. Quotes que busquen la major competitivitat en cada cas.

Des del Centre Atlètic Laietània recalquen que com a entitat sense ànim de lucre, tots els beneficis que puguin aconseguir es reinverteixen sempre en millores per a les instal·lacions. Es reverteix al soci el que aporta. I de fet, treballen ja amb nous projectes en marxa per intentar ampliar l’oferta esportiva i equipaments a mig i llarg termni. Entre ells, es renovarà la pista de futbol sala per instal·lar-hi gespa artificial i també es prepararà un camp de vòlei platja.  L'esport, en totes les seves vessants, en un únic espai en constant millora.

  • Quota 1
  • Quota 2
  • Quota 3
  • Quota 4

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive