Àkteon: aconseguir la millor hipoteca és possible
Àkteon: aconseguir la millor hipoteca és possible

Àkteon: facilitar i assegurar la millor hipoteca és possible

Àkteon són professionals de la intermediació financera que orienten el client particular a l’elecció de les opcions més favorables al seu interès a l'àrea del Maresme i Barcelona

Canviar de casa, llogar o comprar, fer una hipoteca. Les grans decisions familiars en matèria d’habitatge tenen associades operacions financeres amb les entitats de crèdit que, per la gent normal i corrent, suposen un laberint de gestions i un autèntic maldecap. Anar al nostre banc de confiança és el més habitual però no sempre és el més rendible. 

Com escollir, doncs? Per sort, de la mà d’una empresa especialitzada com Àkteon, el particular té un punt de suport i assessorament que amb la seva expertesa garanteix la selecció de l’opció més favorable a l’interessat. Fan fàcil i favorable allò que seria difícil i esquiu sense ells. 

Àkteon són professionals amb trajectòria i un profund coneixement de les entitats bancàries i els seus productes, fet que provoca que tot el procés sigui més àgil i segur. Acompanyen al client a través de tot el procés de compra i tramitació del préstec i ofereixen un servei postvenda per a qualsevol dubte o consulta. A més d’aconseguir hipoteques per habitatge habitual, a Àkteon també aconsegueixen per segones residències, realitzen refinançament hipotecaria, tramitacions d’herències, assessoria en estalvis i inversions o assegurances.

 

Garantia del millor consell

Àkteon és una empresa de serveis financers orientat al client particular. Són intermediaris de crèdit immobiliari però amb vocació d’anar més enllà de la gestió concreta, d’una hipoteca o un tràmit.Aconsellant en cada cas a l’hora d’escollir un habitatge nou, unes reformes a la llar, la gestió de les assegurances. Volen formar part de la presa de les decisions garantint sempre l’elecció de la millor opció en base al coneixement del mercat.

“Quan un client va al banc, l’entitat busca entre els seus productes el que més pugui encaixar amb el busca el particular. Nosaltres fem el camí contrari: segons el que necessiti exactament el client estudiem el mercat i aconsellem l’opció que els donarà les millors condicions” explica Elio Pavón, soci d’Àkteon.  Com el garanteixen, aquest criteri? Molt fàcil: amb coneixement del mercat. “Les condicions més favorables per una operació com un crèdit o hipoteca no es troben buscant per internet, s’aconsegueix estant al dia a dia i nosaltres treballem amb una seixantena d’immobiliàries per tant tenim una posició de força. Molts cops els preus no són tancats i cal conèixer el marge, els tipus d’interès. Ens encarreguem de fer aquesta negociació i escollir el banc més adient a cada cas”.

Àkteon 2

 

El preu no és fixe... el més favorable cal buscar-lo

En tot aquest àmbit, el sector hipotecari o financer, els preus no són tancats. Cal trobar la drecera i el millor tracte. “A Àkteon assegurem que l’opció suggerida és la més favorable a cada cas. Aquí la pregunta és: a aquesta elecció hi arribaria el particular, sense la informació que tenim nosaltres? Clarament no”, resol Pavón. Per això més enllà que per decisions i operacions concretes, l’empresa es posiciona com un acompanyament de confiança, pel que el seguiment dels casos no acaba amb la concertació de l’operació sinó que va més enllà. Volen ser un gestor hipotecari de confiança.

Fan d’intermediaris o més ben dit de facilitadors. Negocien a partir de l’interès del particular les millors condicions i acaben per garantir-li un estalvi econòmic. “Garantim certeses en lloc d’ensurts, objectius que es puguin complir i que tota l’operació sigui viable”, explica Elio Pavón.. 

Àkteon 1

 

Famílies que busquen més espai, el target

Des d’Àkteon tenen un extens coneixement sobre el mercat immobiliari i noten les tendències i targets més mobilitzats, més encaminats a afrontar una inversió. En aquest sentit, per exemple, la Covid-19 ha fet augmentar la demanda d’habitatge de compra amb més espai: “Notem que molta gent després dels confinaments ha donat més importància a casa seva i busca espais amplis, exteriors, piscines, jardins o grans terrasses. Hi ha un augment en l’interès de tenir habitatge en clau vital i també patrimonial, des de parelles que comencen a una demanda més ‘single’ però tots ells clarament orientats a la compra. La raó és que el mercat de lloguer és del tot ineficient i no és una alternativa vàlida per qui té fixada la seva residència: és molt millor pagar una quota immobiliària que no pas un lloguer”, rebla.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive