40 anys generant confiança al mercat immobiliari de Mataró
40 anys generant confiança al mercat immobiliari de Mataró

40 anys generant confiança al mercat immobiliari de Mataró

Finques Guillem enceta nova etapa en la gestió patrimonial i de compra-venda, consolidats com a segell de màxima eficiència i garantia

La confiança és el més important a l’hora de d'encarregar la gestió a una empresa. Aquesta és una de les màximes que tenen clares a Finques Guillem, un dels noms propis amb més bona reputació dins de la gestió de finques a la capital del Maresme. Amb 40 anys d’experiència en el sector, a Finques Guillem garanteixen sempre la màxima eficiència professional al servei del client i són referència ara també en compra-venda. La mateixa confiança, aplicada a la gestió de patrimonis.

Finques Guillem disposa de totes les eines per garantir un servei ràpid, precís, segur i al millor preu per al client. En poden donar fe els centenars de comunitats que gestionen, que coneixen la seva eficàcia. Els darrers temps, l’aposta s’ha redoblat: han estrenat noves instal·lacions al carrer de Sant Antoni (després d’anys al carrer de Lepanto) i han modernitzat el sistema de treball i gestió, amb programari propi i una ampliació del 40% de la plantilla. L’objectiu: Seguir garantint el millor servei a les comunitats i obrir noves àrees.

 
Finques Guillem

Finques Guillem

Compra-venda i gestió de lloguers

Finques Guillem ha activat la tercera pota del seu servei (a banda de la gestió de lloguers i la de comunitats i pàrquings) oferint-se com a agent per a la gestió de la compra i venda d’actius immobiliaris. En un moment del mercat en que tant a nivell d’oferta com de demanda convé ser selectius, Guillem disposa de cartera, recursos i recorregut per oferir la mateixa confiança en aquest àmbit. 

L’equip de Finques Guillem, encapçalat pels dos Guillem Carmona pare i fill, creu que és el moment per rellançar l’empresa en tota l’amplitud del mercat immobiliari. “Treballem per garantir la seguretat davant del client, treballant amb entusiasme i dinamisme, adaptant-nos a cada client i fent un cribatge molt fort de qui són els nostres clients a partir del qual podem garantir els lloguers i el millor tracte sigui quina sigui la gestió”, asseguren.

finques guillem 4
finques guillem 4

Treballar de manera “metòdica, mecànica i moderna”

Finques Guillem aporta una manera de treballar “metòdica, mecànica i moderna, que ens permet respondre a cada necessitat de forma directa, coneixent exactement proveïdors, ofertes, marc legal: només amb aquest coneixement extens i l’expertesa es pot garantir el servei”. Cada cas, cada client, cada comunitat, cada immoble és un cas singular sota la batuta dels Guillem, que controlen tot el ventall de necessitats, com assegurances o cobertures, productes bancaris, gestió, ofertes, proveïdors o professionals” de manera que es pugui ampliar el radi de confiança al màxim de la seva operativa. 

“Tenim molt clar que la confiança que puguin tenir en nosaltres és la base de tot: assegurem agilitat en la resposta, màxima transparència i compliment, gestió i assessorament en temes com normatives o rehabilitacions, tràmits i relacions amb altres empreses. Ens posem a disposició de la ciutat, que ja ens coneix, en aquesta nova etapa”, defineix el director de Finques Guillem.

Finques Guillem
Finques Guillem

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive