Tenim una gosseta petita i bona, de la cual paguem quan toca l'impost que se'ns demana, però a mes de pipi can no veiem cap millora per ells. Jo segueixo les normes que estableix l'Ajuntament i ens fa fàstic quan veiem alguna caca al carrer, però no és culpa del gos, ell és la seva propia naturalesa, és culpa dels humans. I a això vinc: durant un temps al centre comercial Mataró Parc es podia entrar amb gossos en braços per la zona comercial. Divendres 13 anàvem amb ella en braços com sempre per la zona comercial quan ens van dir que tornava a estar prohibit. No es pot jugar amb el consumidor d'aquesta manera de ara sí, ara no: o sí o no.

De totes maneres are us explico la meva experiència com a propietari d'un gos. Crec que a Mataró, Barcelona i altres inombrables ciutats i pobles de Catalunya falta molta consciència sobre els gossos. Si hi fos, potser aixi evitaríem els abandonaments massius a l'estiu. Jo m'estimo la gossa com si fos filla meva, i l'intento portar a tots els llocs que puc amb mi, pel nostre viatge de noces vam dicidir on anar en relació on hi havia més o menys limitació pels gossos. Vam anar a San Sebastià (Donosti), lloc preciós, pero tambe em va sorprendre com a normes amb els gossos, que es pot entrar amb gossos a tot arreu, restaurants inclosos. I si es va portar súper be la gossa, però sabeu qui hi havia més torra collons? La gent que no para de queixar-se, el que fuma al costat teu, el que tira menjar al terra, el nen que crida amb aquell crit de pito i els familiars l'animen a cridar més, però en cap cas un gos va molestar i creieu-me que n'hi havia molts.

Crec que Mataró hauria de ser 'dog frendly', ser més permisiu amb els gossos, que poguessin entrar a bars i restaurants segons el criteri de l'amo però no sense fer una bona informació dels beneficis de poder deixar entrar gossos, com que son mes tranquilitat de l'amo al menjar, satisfacció pel client amb l'establiment i alta possibilitat de tornada. Convido a tothom que visiti la web de Pipper On Tour, un gos de San Sebastià que ha fet ruta per tota Espanya descobrint quins llocs són Dog friendly i quins no, i els que no ho són els intenta concienciar.

Gracies

Carol