El coronavirus transforma les tendències de la llar
Notícies relacionades
El coronavirus transforma les tendències de la llar

Així ha transformat el coronavirus les nostres llars

El confinament per coronavirus està tenint una gran influència en els espais de la llar i està creant tendències que poden transformar alguns dels conceptes que tenim dels habitatges

La crisi per coronavirus ens ha confinat a les nostres llars de forma inesperada. En un període de temps curt hem après com es comporta aquest virus, quines precaucions hem de seguir, etc. Aquestes mesures també s’han traslladat a la llar i estem adquirint rutines que fins ara no teníem establertes. Ja s’està detectant un canvi en els habitatges que fins i tot pot fer que influeixi en l’estructura i construcció de les llars que es construiran en els propers anys. Arquitectes, interioristes, experts en mobles i altres especialistes ja estan tenint en compte aquests canvis que poden marcar una forta tendència a les nostres llars. 
 
Rebedor: els ciutadans s’estan habituant a treure’s les sabates just al rebedor o a l’entrada de casa. Molts països asiàtics i del nord d’Europa tenen aquest costum i és probable que cada vegada sigui més habitual veure-ho als territoris mediterranis. Les llars podrien ampliar aquests espais d’entrada o modificar-se per poder realitzar aquesta acció. La higiene que proporciona el fet de no utilitzar les sabates de carrer a l'interior de la llar, agafa cada vegada més rellevància, especialment amb la crisi per coronavirus que estem patint.

Despatx: cada vegada es valorarà més tenir un petit espai pensat per l’estudi o la feina. El teletreball i l’estudi online seran cada vegada més habituals en el futur, sigui per les pandèmies o per l’avenç digital. Les famílies s'han hagut d'adaptar a aquesta forma d'estudiar i fins i tot de treballar en molt pocs temps. Comptar amb un lloc indicat, amb la llum necessària i el mobiliari perfecte serà una prioritat a moltes llars. 

Terrasses i balcons: agafen més protagonisme i es converteixen en un gran valor afegit de pisos i cases. Amb el confinament hem aprofitat molt més aquests espais. La seva decoració també serà important. Cada vegada es valorarà més tenir un petit espai exterior per poder gaudir de l'aire lliure i de la ventilació adequada en cas que haguem de passar per una situació de confinament similar o que optem per treballar o estudiar des de casa. 

Espai per fer esport: amb el confinament hem hagut de transformar el menjador o altres estances en gimnasos. Comptar amb prou espai per fer-ho o per tenir el material necessari, augmenta el valor de l’habitatge. 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive