Bombers apagant l'incendi de contenedors a Cerdanyola. Foto: Cerdanyola Directo
Bombers apagant l'incendi de contenedors a Cerdanyola. Foto: Cerdanyola Directo

Tornen a cremar contenidors a Cerdanyola i Rocafonda

Un o diversos piròmans han incendiat de matinada diversos contenidors de paper als dos barris

Els barris de Cerdanyola i Rocafonda de Mataró han tornat a ser objecte del vandalisme d'un o diversos piròmans. Durant aquesta passada matinada han cremat diversos contenidors als dos baris, entre les 22.30h i les tres de la matinada. Els Bombers han hagut de fer mitja dotzena de sortides per apagar els focs.

El primer incendi es va declarar cap a les 22.24h al passeig Ramon Berenguer III, al barri de Cerdanyola. Cinc minuts més tard l'acte vandàlic es repetia a dos grups més de contenidors, els ubicats al carrer Rosselló cantonada amb Marathon, per una banda, i al Camí del Mig amb carrer Jocs Olímpics, per l'altra. 

De barri a barri

Cap a les 2 de la matinada els autors es van traslladar a Rocafonda, on van cremar un contenidor al carrer Colòmbia. Al cap d'una hora van procedir a fer el mateix a la Ronda Rafael Estrany. Finalment, a les 3.45h es va detectar un nou incendi en un contenidor, de nou a Cerdanyola, en aquest cas en unes obres al carrer Mare de Déu del Corredor.

 

Comentaris (5)

Manuel Ocete Castaño Fa 10 mesos
Lo que es cierto es que hay un problema de educación y civismo grave en Mataro. Ademas un resurgir de delincuencia y robos a personas y mobiliario urbano. No se actúa con rigurosidad.Se bebe alcohol en los parques a todas horas, trapicheo,.Patinetes a toda velocidad encima de las aceras, motos con ruido ensordecedor. Griterío hasta altas horas de la noche y eso cada día.
erens joves magribins Fa 10 mesos
Molta gent ho va veure, però si ho diem, ja sabem de què ens etiqueten. Què nassos està passant amb aquest jovent?
Xun liang Fa 10 mesos
Viva podemos y Ada colau, papeles para todos y a robar que son 2 dias !!!
Eva Fa 10 mesos
Piròmans?? O són els que ja sabem que fan mal per fer-ne i per plaer. Són les seves costums, valors i agraïment a la ciutat i pais que els acolleix i manté. Poc queda perquè esclati tot amb el beneplàcit d'ajuntament i governs de Catalunya i Madrid
eric Fa 10 mesos
Vostè fa una acusació molt greu. Si no té proves no pot acusar a ningú. Miri's al mirall, potser veurà a una persona plena d'odi. Li hauria de fer vergonya assenyalar i culpar per culpar sense saber qui és el responsable. Potser, quan se sàpiga, s'endurà una sorpresa. A veure si llavors és prou honesta com per a rectificar i demanar disculpes.
Ciutadana Fa 10 mesos
Los de siempre,hacer daño por hacer, ya no solo les vale robar y okupar.Q tomen nota desde el ayuntamiento para echar a esta gente del país o al menos de la ciudad no traen nada bueno ni para nosotros ni para nuestros hijos.Alargar el problema es inútil,solo se agrandara más si cabe. Fuera chusma dela calle,el pobre ciudadano no ha de convivir con estos indeseables q ni los quieren ni en su país.Abre los ojos Bote, actúa ya y si no te hacen caso enMadrid oBarcelona pega un golpe en la mesa
eric Fa 10 mesos
El mateix que li he dit a la sra. Eva és per a vostè. Li hauria de caure la cara de vergonya. Acusar sense saber qui és el responsable, com gosa! Com s'atreveix!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive