Lesions patides pel mataroní per l'acció violenta dels vigilants de Rodalies
Notícies relacionades
Lesions patides pel mataroní per l'acció violenta dels vigilants de Rodalies

“Què justifica una acció tan violenta per part dels vigilants de Rodalies?”

L’esportista olímpica Galia Dvorak denuncia públicament les lesions sofertes per la seva parella en la reducció per part d’agents de seguretat a l’Estació de Mataró

El cas de Nico Canet, el mataroní que dijous passat va denunciar haver patit una detenció molt violenta i agressiva per part dels agents de seguretat de l’estació de Rodalies a Mataró segueix sense novetats dies després. La denúncia està presentada, Renfe diu que prossegueix la seva investigació dels fets i com a novetat ha estat l’esportista olímpica mataronina Galia Dvorak qui ha denunciat públicament l’acció dels vigilants contra qui és la seva parella. “Què justifica una acció tan violenta?”, es pregunta Dvorak en un fil de diferents piulades a Twitter.

Dvorak es fa ressò i difon els fets, detallant com quatre agents de seguretat de l’Estació haurien tirat a terra, immobilitzat, emmanillat i colpejat a Nico Canet quan aquest s’interessava per un menor d’edat retingut per una interventora. “Hi ha càmeres que van gravar els fets i testimonis, però demano difusió perquè hi ha més gent que ho va agravar: quantes més proves, millor”, diu Dvorak.

La palista mataronina assegura que que Nico Canet “si veu a un noi detingut s’interessa per ell entre altres motius perquè ha estat professor durant més de 15 anys i sap com tractar els menors” i es pregunta “quina classe de conducta pot justificar que quatre homes l’omplin de blaus a les vuit del matí un dia que se’n va a la feina?”.

El fil de Twitter de Dvorak que suma una gran quantitat de reaccions i difusió, està il·lustrat amb fotografies de Canet, amb lesions a braços, genolls i tors, juntament amb la dent trencada per l’acció dels vigilants, sempre segons la versió de Canet.

 

Comentaris (14)

Mateu Fa 2 mesos
Un dia es Jep un altre es Sen altre Juan etc etc Capgros te els seus propis comentaris al foro de fanàtics i xenòfobs del món al revés capaços de defensar la xusma i els botxins i no les seves víctimes i capaços de ser xenòfobs amb gent que va vindre a currar i a aportar i en canvi molts comprensius amb xusma que ve a robar i a més cobrar ajudes. Surrealista
Jordi Alegret Fa 2 mesos
No paguen el bitllet i s' enganxen a tu per passar la barrera de vidre. Si els hi dius algo, es reboten. Sobretot els marroquins.
Michael Lochmann Fa 2 mesos
I què té a veure el teu comentari amb l'article? Qui ha parlat de marroquins?
escolta jep Fa 2 mesos
Aneu de democrates pero sou uns totalitaris de manual, no acepteu qui no pensa igual que vosaltres, que tu vols creure't lo que diu el noi perfecte, però deixa que hi hagi gent que no creu aquesta versió o que pensa que no va deixar treballar al VS i aquests van tenir que reduir-lo, no fa falta anar dient que si sou feixistes, que si de vox que si voleu apallisar, que passa que si no diuen el mateix que tu ja no val?, aneu de democrates però no ho sou, sou el contrari.
x Fa 2 mesos
I si, lamentable que veien el que soportem els ciutadans en quan a delinqüencia hi hagi gent que els defensa, que es posin abans al costat d un delinqüent que de la persona robada o agredida, que hi han iaies que han sigut tirades al terra, gent gran que han acabat amb blaus i esgarrapades...i ningu de vosaltes ni d aquest defensors dels "vulnerables" dieu res, calleu o en tot cas sortiu amb vox o el racisme...que curtes son les vostres excuses. Vox...feixista...racista...i ja.
Josep Maria Fa 2 mesos
Caram Jep! No sabia que el Capgròs tenia un comentarista de les opinions dels lectors. Quina sort que tens de saber-ho tot, eh? Personalment no estic per a res d'acord amb el que dius, però no t'atacaré ni et menysprearé con fas tu. Tranquil, arreglo també dient que sòc de Vox...
filo Fa 2 mesos
Capgròs fent de jutge escoltant solament una part i jutjant ja sense escoltar l'altra part. Així son de justos i democrates aquests, com fan en les seves noticies totalment parcials i exemptes de qualsevol imparcialitat i justicia. Si aaquests governessin ja sabriem com son de justos i de honestos. Mes o menys com els seus amos de la Generalitat i en menor mesura de l'ajutnament. Aixo si sempre posant la ma de tots els que els subvencionem
Com sempre Fa 2 mesos
Sim no veig jo que quan la victima, real, es una dona tirada al terra, o un noi apallisat per robar-li el mobil li donin tant de "bombo", al contrari, a passar de puntetes, ara si es de la corda o te influencies, dos publireportatges, sense contrastar la noticia clar.
Geoffrey Fa 2 mesos
If you threaten the security people then they will respond in like manner, If you try to obstruct them , then they will and should respond in like manner/
Geoffrey Fa 2 mesos
Why no translation for this?
X Fa 2 mesos
Continua faltant la versio dels vigilants, mentres nomes surti una part la informacio no sera ni correcta ni contrastable, una part sempre dira la seva versio i sempre sera al seu favor, si les cameres van gravar amb aixo hi hauria suficient, si es demana mes gravacions igual es per veure si alguna nomes te la part que interesa i no la totalitat, jo el que estic segur que a mi no m hauria passat, si veig als vigilants fent la seva feina amb un dels "habituals" no m hi fico, al contrari.
Jep Fa 2 mesos
Ben segur que com dius, a tu no t'hauria passat. Tu -tal i com es pot llegir entre línies- si podéssis, hauries apallissat al menor i l'hauries enviat al seu país perquè "saps" (per ciència infusa) que és un "dels de sempre" i sense saber per què estava retingut. Justificar que quatre vigilants hagan pogut actuar de forma violenta és vergonyiós, Sigui per interesar-se per un menor o pel que sigui. La violencia no és mai justificable, excepte pels de Vox com tu. Lamentable.
Antón Cusacs Fa 2 mesos
Por qué se mete si están reteniendo un menor? es esta clase de gente la que está COLABORANDO con los delincuentes. Espero que algún día le toque recibir algo más que un protocolo de seguridad RACIONAL Y EFECTIVO, que es lo que ha recibido, el cual es normal conlleve rasguños o algún moratón. No se le ha aplicado ninguna violencia extrema y su diente es fruto de haber caído de cara, seguramente se podría haber evitado todo eso si hubiese hecho caso a las indicaciones de seguridad.
Jep Fa 2 mesos
La violencia no és mail justificable. "Por que se mete?" "Protocolo de seguridad racional i efectivo"... Empemtar i tirar aterra de cara (tal com dius) no forma part de cap protocol. La policia per conèixer i aplicar protocols ha de passar proves d'accés, tests psicotècnics i molts mesos de formació i pràctiques. Un vigilant de seguretat ha de fer un curs de 6 set manes que val 475€ i fer una prova final a nivell del curs. Per tant... de vigilants de seguretat hi ha "de tot". Bons i m

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive