La casa del passatge Santa Magdalena on vivia la veïna de Mataró, amb el sostre esfondrat. Foto: Ajuntament
Notícies relacionades
La casa del passatge Santa Magdalena on vivia la veïna de Mataró, amb el sostre esfondrat. Foto: Ajuntament

La pluja deixa sense casa una veïna de Mataró

L’impressionant xàfec de divendres a la tarda va provocar l’esfondrament del sostre d’un habitatge al passatge Santa Magdalena, i l’afectada ha de viure ara a casa d’una veïna

Una veïna de Mataró ha perdut temporalment casa seva arran de l’impressionant xàfec que va caure divendres a la tarda a la ciutat, i que va provocar tota mena d’inundacions i de destrosses.

Es tracta d’una senyora gran que residia fins ara al número 14 del passatge de Santa Magdalena, un carrer per a vianants a tocar de l’estació i del front marítim. Un punt que va patir greus inundacions (com es va veure al pas subterrani del Cargol i als carrers adjacents), però en el cas del seu immoble la part més afectada va ser el sostre.

large

Interior de la casa, apuntal·lada per evitar més esfondraments. Foto: Ajuntament

El xàfec, que va superar els 90 litres per m2 en diversos punts de la ciutat i que va ser d’una intensitat inusual, va provocar l’esfondrament de la coberta inclinada de teula del sostre de la casa, que té planta baixa més pis. El sostre va anar a parar al terra de la primera plana, que ha hagut de ser apuntalat d’urgència per part de l’Ajuntament per evitar un nou esfondrament.

Els tècnics municipals que van inspeccionar la casa el mateix divendres al vespre van determinar que hi havia perill i que s’havia de desallotjar l’habitatge, i dissabte al matí es va procedir a apuntalar el sostre, segons detallen fonts municipals.

WhatsApp Image 2022 09 20 at 12.07.31

Exterior de l'immoble. Foto: R. G. 

La veïna afectada ha estat allotjada d’urgència per una veïna del mateix passatge Santa Magdalena. Finalment casa seva ha estat l’únic immoble que ha calgut desallotjar a causa de les pluges torrencials de fa quatre dies, L’Ajuntament també va intervenir, juntament amb els Bombers, en 2 altres edificis situats a l’avinguda de Can Torner i el carrer de Rosselló, però els seus residents van poder tornar a casa.

Comentaris (6)

Isabel Fa 10 dies
Aquesta senyora els seveis socials la tenen que ajudar. si fos una persona d'afora segur que li donan ràpit l`ajuda , axís funciona aquest país.
Jaume de Mataró Fa 10 dies
Que es posi un turbant i demà tindrà casa nova i diners per anar al super. Ho sento,es així.
Anònim Fa 10 dies
El que ha de fer la senyora es okupar un pis, ella si ho necesita, i segur no donarà problemes ni d enganxarà il-legalment a la llum i al aigüa però de ben segur no tarden ni dos dies en treurà la, per que és clar aquesta és del país.
Juan Fernández Romera Fa 10 dies
Esta pobre “persona” tendría que tener una ayuda de los Servicios Sociales por las condiciones en qué se Encuentra.
xxx Fa 10 dies
Después vamos ayudando a los de afuera dándoles ayudas varias y nos lo agradecen haciendo sus fechorías varias
xip92 Fa 10 dies
Suposo que a aquesta pobre senyora, l´ajuntament també li donarà un ajut, no?? o a ella no li correspon? hostes vingueren i de casa ens tragueren, deia un fa anys.....

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive