Policia Local i Guàrdia Civil en el registre, durant el qual es van trobar aliments caducats i en mal estat a establiments de Mataró
Policia Local i Guàrdia Civil en el registre, durant el qual es van trobar aliments caducats i en mal estat a establiments de Mataró

Denunciats per vendre aliments caducats i en mal estat a Mataró

Policia Local i Guàrdia Civil aixequen acta a diversos establiments de Mataró per incomplir la normativa de seguretat alimentària

La Policia Local de Mataró ha dut a terme un operatiu conjunt amb la Guàrdia Civil a diversos establiments de venda d'aliments i locutoris de la ciutat. L'operatiu, de tipologia similar als que està realitzant darrerament amb altres cossos policials, va acabar amb l'aixecament d'actes i sancions per incompliments de normativa en àmbits com la seguretat alimentària.

En un dels establiments inspeccionats, a l'avinguda Maresme, els agents van detectar aliments a la venda que estaven en mal estat o directament caducats. A banda, s'hi va notificar el mal funcionament de les neveres, i problemes com ara la manca d'extintors, manca de documentació de la llicència o el fet que no hi hagués rètol de prohibició de venda d'alcohol a menors.

FE8zIjGWQAUK1wB

Iogurt caducat en un establiment de Mataró

L'operatiu també va intervenir en diverses botigues i locutoris de Rocafonda. En el cas d'un dels establiments del carrer Pablo Picasso, es va aixecar acta per disposar d'aliments sense protecció, productes sense etiquetar en l'idioma oficial, i pel fet de no tenir la documentació de la llicència d'activitats, entre d'altres. 

En les darreres setmanes la Policia Local ha incrementat els dispositius conjunts amb altres cossos policials, en aquest cas amb la Guàrdia Civil i més habitualment amb Mossos d'Esquadra i amb la Policia Nacional. 

 

Comentaris (11)

Mataronina Fa 1 mes
Em sembla bé el control que es fa, però... No seria el primer cop que en un supermercat veig quelcom malament i aviso als responsables, i crec que per allà pocs controls exhaustius es deuen fer... Que ni tot és blanc, ni tot és negre....
Hahahaha això és un classic Fa 1 mes
Amb els Buadulaques sempre t'has de mirar les dates i l'estat dels aliments, això no és nou, sempre arrivant tard, sou la ostia..... Esperem que no trigueu tant amb el tema de les ocupacions cullons!
Vecina Fa 1 mes
Debajo de mi casa también vende cosas caducadas. Que hago llamo la policía?
Botigues de patinets elèctrics Fa 1 mes
Als que venen patinets elèctrics amb la potència d'una moto, i que necessiten les corresponents llicències, ja els inspeccion per veure si venen les coses d'una manera reglamentària?
Sandli Fa 1 mes
De racistas res de res.. S'ha de cumplir la llei, sigui qui sigui
Pepe el Recio Fa 1 mes
Muy bien por Antonio Recio: si lo digo yo soy racista, si lo decis vosotros no.
Marcel Fa 1 mes
Una operació necessària. Però la meva pregunta és perquè no hi han controls de venda de alcohol a menors d'edat.? Crec que falta voluntat, malgrat pugui haver-hi pocs medis.Crec que és un tema important. A la persona que li pertoqui que posi fil a l'agulla. Tenim alguna població veïna que després de rebre una bona sanció,un d'aquests establiments, han anat amb peus de plom a l'hora d'incomplir les normatives.
Mònica Fa 1 mes
Molt bé que revisin aquests locals, però i la resta? La xurreria de sota casa incompleix la normativa, té un expedient administratiu obert per incompliment de legalitat ambiental i em diu l’Ajuntament que avisi jo a la policia. I perquè no venen d’ofici si consta un incompliment? Any i mig demanant-los que fessin les coses bé abans d’interposar reclamació i mira… no serveix de res fer les coses ben fetes 😔
Marcel Fa 1 mes
Una operació necessària. Però la meva pregunta és perquè no hi ha un control sobre la venda de alcohol a menors? Crec que camb aquest tema falta voluntat.
Maria Garcia Fa 1 mes
Marcel, conec molts pares que compren ells mateixos l' alcohol als seus fills. El món se' n va a la merda.
Bueno pero no tonto Fa 1 mes
Vamos marcha atrás hacia el "tercer mundo" aceleradamente.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive