WhatsApp Image 2021 07 19 at 09.11.25
WhatsApp Image 2021 07 19 at 09.11.25

Atropellament mortal i retards de 30 minuts a la R1

L’atropellament s’ha produït a l’alçada de l’estació de Calella i totes les expedicions més enllà de Mataró poden patir retards

Un altre dia amb notícia a la R1 de Rodalies, la del Maresme. Aquest dilluns al matí s’ha produït un atropellament mortal a l’alçada de l’estació de Calella. Les circumstàncies del succés encara no es coneixen i depenen de les diligències policials i judicials.

Rodalies ha informat de l’atropellament mortal d’una persona per part del tren que havia sortit de Maçanet a les 8:04h i havia d’arribar a l’Hospitalet de Llobregat a les 9:51h, en la darrera franja de l’hora punta. Òbviament el succés ha suposat la immobilització del comboi i ha desencadenat l’habitual i lògic conjunt de conseqüències en forma de retards i afectacions a la línia.

Tot i que el servei es pot mantenir en tram de via alternativa, Rodalies calcula que les afectacions a bona part de la R1 se’n poden anar fins als 30 minuts. Especialment afectat és el tram entre Arenys de Mar i Maçanet i també queda afectada la RG1 que enllaça fins a Portbou.

Els atropellaments mortals són una dissortada constant que sempre són notícia per les alteracions que suposen a la funcionalitat de la línia. Molts d’aquests són causats per persones que salten a la via al pas del tren per treure’s la vida però aquest extrem, en cada cas, l’ha de verificar i confirmar l’autoritat policial. 

 

Comentaris (1)

graccies politics Fa 16 dies
quina pandemia de suicidis, gràcies polítics per tapar la vostra negligent gestió on vosaltres us forreu en plena crisi de salut, economica, de delinquència que ens arriba i ens porteu sense cap remordiment i no teniu cap problema en NO RETALLAR-VOS CAP SOU, NI DIETES, NI COTXES NI LLOCS DE FEINA IMPRODUCTIUS DE POLITICS DUPLICATS I DELS QUE NO FAN RES QUE ESTAN ENDOLLATS però a la gent si li feu pagar tot i a més els deixeu un pais ple de crisi i gent mala on el benestar els heu tret

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive