Atropellament mortal i retards de 30 minuts a la R1
Atropellament mortal i retards de 30 minuts a la R1

Atropellament mortal i retards de 30 minuts a la R1

L’atropellament s’ha produït a l’alçada de l’estació de Calella i totes les expedicions més enllà de Mataró poden patir retards

Un altre dia amb notícia a la R1 de Rodalies, la del Maresme. Aquest dilluns al matí s’ha produït un atropellament mortal a l’alçada de l’estació de Calella. Les circumstàncies del succés encara no es coneixen i depenen de les diligències policials i judicials.

Rodalies ha informat de l’atropellament mortal d’una persona per part del tren que havia sortit de Maçanet a les 8:04h i havia d’arribar a l’Hospitalet de Llobregat a les 9:51h, en la darrera franja de l’hora punta. Òbviament el succés ha suposat la immobilització del comboi i ha desencadenat l’habitual i lògic conjunt de conseqüències en forma de retards i afectacions a la línia.

Tot i que el servei es pot mantenir en tram de via alternativa, Rodalies calcula que les afectacions a bona part de la R1 se’n poden anar fins als 30 minuts. Especialment afectat és el tram entre Arenys de Mar i Maçanet i també queda afectada la RG1 que enllaça fins a Portbou.

Els atropellaments mortals són una dissortada constant que sempre són notícia per les alteracions que suposen a la funcionalitat de la línia. Molts d’aquests són causats per persones que salten a la via al pas del tren per treure’s la vida però aquest extrem, en cada cas, l’ha de verificar i confirmar l’autoritat policial. 

 

Comentaris (1)

graccies politics Fa 3 mesos
quina pandemia de suicidis, gràcies polítics per tapar la vostra negligent gestió on vosaltres us forreu en plena crisi de salut, economica, de delinquència que ens arriba i ens porteu sense cap remordiment i no teniu cap problema en NO RETALLAR-VOS CAP SOU, NI DIETES, NI COTXES NI LLOCS DE FEINA IMPRODUCTIUS DE POLITICS DUPLICATS I DELS QUE NO FAN RES QUE ESTAN ENDOLLATS però a la gent si li feu pagar tot i a més els deixeu un pais ple de crisi i gent mala on el benestar els heu tret

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive