El moment d'una de les detencions per un altre robatori. Foto: Cerdanyola directo
El moment d'una de les detencions per un altre robatori. Foto: Cerdanyola directo

Un altre robatori frustrat per la col·laboració ciutadana a Mataró

Tres persones són detingudes al Centre després d’haver robat a un bar de la zona de Santa Anna en un altre episodi similar als viscuts darrerament

La seqüència comença a ser tristament habitual: un robatori a alguna persona o establiment de Mataró comès per un infractor i els vianants testimonis que actuen i retenen el responsable fins que arriben els cossos policials. La col·laboració ciutadana està essent clau per frustrar robatoris i ahir dimecres dia 5 se’n va viure un altre cas.

Els fets van passar al migdia a la zona de la Plaça de Santa Anna quan tres persones van ser detingudes pels Mossos d’Esquadra després de ser retinguts gràcies a la col·laboració ciutadana. Les tres persones haurien perpetrat un intent de furt a una persona d’edat avançada, fet que va alertar les persones presents que van actuar per frenar l’acció i retenir els infractors. Els propis Mossos d’Esquadra i la Policia Local van desplaçar efectius de patrulla al lloc dels fets. En ser cèntric, desenes de persones van ser testimoni de tota l’acció.

Un moment de les detencions

Un moment de les detencions. Foto: Cerdanyola Directo

Les tres persones detingudes eren dos homes i una dona que haurien actuat en grup per aconseguir el furt que l’alerta suscitada i la ràpida intervenció ciutadana van aconseguir abortar. 

Un moment de les detencions. Foto: Cerdanyola Directo

Un moment de les detencions. Foto: Cerdanyola Directo

Un 2020 marcat per la inseguretat

Successos com aquests s’estan convertint en habituals en una ciutat que sembla abonada a una sensació d’inseguretat que ha anat en augment aquest 2020. Des de l’inici del desconfinament s’han multiplicat els robatoris i successos que han generat alarma social i que fins i tot han dut el propi Ajuntament a demanar un pla de xoc a cossos policials, Generalitat i Fiscalia per fer-hi front. 

Arxivat a:

Comentaris (2)

jordi Fa 11 mesos
L'ajuntament aura de fer un curs de "poli de carrer" per els veins. Els de veritat -els poliks- no hi son mai. Com poden robar a la Plaça Santa Anna??? No ho entec i ho sento pels altres barris, que també es queixen. Per cert: "Vendo piso antes de que me lo okupen".
Jordi Fa 11 mesos
Deixeu-vos de campanyes turístiques i dediqueu els recursos a temes més importants. No es poden fer patrulles veïnals, però els veïns ens dediquem a facilitar la feina a la policia. I no passa res.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive