Les Santes es tanquen sense incidents ni botellons1704
Notícies relacionades
Les Santes es tanquen sense incidents ni botellons1704

Les Santes es tanquen sense incidents ni botellons

L’Ajuntament celebra “el comportament cívic i el compliment de les mesures de seguretat” durant els actes de Les Santes

GEMA

Les Santes 2021 s’han tancat sense incidents ni botellons i això que la seguretat davant possibles incompliments de restriccions o mesures era un dels grans maldecaps de l’Ajuntament abans que comencessin. El dispositiu policial especial per la Festa Major, doncs, no ha tingut massa feina per fer.

L’Ajuntament remarca que “Les Santes s’han celebrat sense incidents, amb uns actes que s’han pogut desenvolupar amb normalitat des de la vessant de seguretat, sense aglomeracions de persones i finalitzats dins l’horari restringit pel toc de queda”. Recull en el seu balanç “un petit intent de Desvetllament bellugós que va ser dissolt sense més incidents” i que no va passar de l’anècdota

9107D63E C468 4F12 866A A87B503C8E87

En una nota pública, el consistori es mostra satisfet. “Cal destacar el comportament cívic i el compliment majoritari de les mesures de seguretat establertes per part del públic assistent, que determinaven estar assegut, amb mascareta i distanciament social per tal de gaudir d’una festa segura” .

Banner Santes Mataró

La Policia va patrullar especialment el centre per evitar aglomeracions i incompliment del toc de queda. La matinada ja d’avui 30 de juliol, després del darrer Únic, hi ha hagut una repassada de tota la plaça de l’Ajuntament, que encara era mig plena, sense més incidents. La resta de dies era la seguretat privada la que buidava aquest espai a l’hora de finalitzar l’acte.

Cap botellón

Durant Les Santes, la Policia Local ha realitzat controls preventius als actes públics, de prevenció i control de la pandèmia, mobilitat urbana, alcoholèmia i drogues. No s’han donat casos de botellonen cap punt de la ciutat, ni tampoc aglomeracions a la zona d’oci nocturn.

Els “Punts Lila” informen

Del 24 al 29 de juliol hi hagut dos punts informatius de la campanya “De festa, respecta”, coneguts com a “Punts Lila”, situats a la platja del Varador, a l’entrada del braç del Port, i al Parc Central, al Camí de la Geganta amb l’avinguda del Corregiment. El seu horari ha estat de 22 a 1 h. La campanya té la finalitat d’evitar i sensibilitzar envers les agressions sexuals, sexistes i LGTBIfòbiques. Amb els lemes “No és No” i “No callem” s’apel·la a la ciutadania a rebutjar qualsevol tipus d’agressions, tant si se n’és víctima com testimoni. Enguany, les persones que s’hi han acostat ho han fet bàsicament per rebre informació i resoldre dubtes. No s’ha hagut d’atendre cap agressió ni ha calgut fer cap derivació al CIRD.

 

Comentaris (1)

Pepi Fa 1 mes
Crec que heu viscut en un món paral.lel. Visc al centre i el carrer semblava els dissabtes a la tarda, ple de gent, i a més a més cridant i fent molt de merdé....Conec policies locals que treballen al torn de nit, i no van parar de fer intervencions i no donaven a l'abast de reunions, merders a places i trucades per gent reunida i sorolls....Món paral.lel...
Jep Fa 1 mes
Si que hi ha mons paral·lels. Jo al tornar cap a casa en horari d'inici de toc de queda trovaba els carrers buits. I aquests carrers inclouen la Riera i les zones del centre (no t'explicaré el meu recorregut!) Certament al acabar l'Únic hi havia gent al carrer (encara no s'ha trobalt la forma de desaparèixer en un lloc I aparèixer a casa). Mínim 800 persones (Colles + Públic)... com els dissabtes. Però no m'ha quedar clar... ho vares veure? O t'ho han explicat els teus amics del torn d
Marc Fa 1 mes
Coneixes als policies locals que agafaven la baixa per a no anar a treballar durant el torn de nit??

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive