Eloi Aymerich

Sant Pere més Alt; les arts escèniques deixen pas a la música

La Mostra de Sant Pere més Alt continua amb un bon ritme d'actuacions, tot i endarreriments i alguna anul·lació d'última hora. Un cop arribada la nit, la música ha près protagonisme. INCLOU CRÍTICA PERE PASQUAL

Durant tot el vespre s'han succeït les actuacions, bàsicament teatrals, en la Mostra d'arts del carrer Sant Pere més Alt. Al llarg del vespre i a mesura que feia menys calor, un públic cada cop més jove ha anat omplint l'espai on es succeïen les actuacions.

La nit ha portat la música d'Stein, que ha començat amb una mitja hora de retard. La percussió de Tropicu du Samba i De Dónde Vienen las Monjas si no Pueden Tener Hijos? han clòs les actuacions en directe de la matinada. A partir d'aquí, i fins altes hores de la matinada, hi ha hagut Dj's, que han ofert una llarguíssim sessió de música electrònica.

Un fet que ha portat de bòlit a l'organització han estat les anul·lacions d'última hora. Així, espectacles de performance com Nerudas de la cia. Nyoquis no s'han pogut fer. També hi ha hagut canvis en la obra, com el cas de La parella és, de la cia. Que sí, que sí, que ha acabat sent llegida enlloc d'interpretada, o L'odisea, que ha estat realitzada per dos actors enlloc dels quatre previstos. Fonts de l'organització han apuntat que un dels problemes amb els que es troben a l'hora d'organitzar esdeveniments com el de Sant Pere més Alt és la falta de pressupost, que fa que hi puguin haver problemes d'última hora en les actuacions; "és normal que en ple juliol els artistes que venen els hi puguin sortir altres actuacions cobrant, i per tant, optin per no actuar a Sant Pere més Alt", explicava un dels productors.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive