-
-

El Consorci Sanitari del Maresme recull gairebé 300 joguines

En total s’han recollit 276 joguines que es repartiran en dues campanyes mataronines

Entre els treballadors de tots els centres del Consorci s’han recollit 276 joguines, que es repartiran entre dues campanyes mataronines: ‘Que no falte de nada’ (joguines per a nens hospitalitzats) i `Dolls 4 Girls’ (joguines per als camps de refugiats a Grècia).  Des de la direcció del centre s’ha volgut donar les gràcies a tot l’equip per la seva implicació.

En el marc de la política de Responsabilitat Social, el CSdM impulsa per quart any consecutiu una campanya de recollida de joguines per Nadal, que aquest any ha comptat amb una implicació més important dels professionals.  S’han recollit 276 joguines, i s’ha batut el rècord històric de l’any 2013  amb un increment del 360%.Les joguines es distribuiran entre dues iniciatives mataronines, ‘Que no falte de nada’ i ‘Dolls4G’ (Nines). 

Que no falte de nada 
Iniciativa impulsada ara fa nou anys per ciutadans de Mataró i on hi participen més de 130 empreses i 250 col·laboradors, amb punts de recollida per tot Catalunya i l’Estat. En els últims anys, a més a més, cada edició ha comptat amb un padrí. Aquest any, és la cantant Gisela. Per a més informació, podeu visitar el web o fer-vos fans del grup de Facebook.

Dolls 4 Girls 
El projecte va néixer arran de l’experiència d’Olivares al camp de refugiats d’Alexandria, a Grècia, a principis de l’estiu. Allà va ser testimoni de com els nens eren capaços d’entretenir-se amb pràcticament qualsevol cosa, mentre que a les nenes els costava molt més, i això les feia deambular pel camp sense rumb, il·lusió ni interès per res en concret. El seu objectiu és repartir nines en els camps de refugiats que hi ha a Grècia amb l’objectiu que les nenes que hi viuen tinguin amb qui compartir els moments de soledat. Aquesta iniciativa s’ha portat a terme des de punts de recollida mataronins com han estat Capgròs, Pepa Pagès i Abacus. També venen nines per recaptar diners.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive