Daniel Ligorio
Daniel Ligorio

capgros.com

Sonates per a piano de Beethoven, de la mà de Daniel Ligorio

El pianista Daniel Ligorio interpretarà sonates per a piano en un programa és un viatge interior a la personalitat creativa de Beethoven

El Foment Mataroní porta a l’Ateneu Centre Cultural, en el marc de la Temporada de Concerts de Cambra, el concert ‘Beethoven, el camí cap a la llum’.

Diumenge 15, a les 18h a l'Ateneu Centre Cultural (la Riera, 92). Preu: 12 €

El pianista Daniel Ligorio interpretarà sonates per a piano en un programa és un viatge interior a la personalitat creativa de Beethoven, on es mostra l’anhel d’aconseguir la pau, la llum, l’acceptació i la veritat, envoltat sempre d’una inquietant tempestat emocional i foscor latent, que tortura i arrossega per moments l’audiència, intèrpret i compositor. La vida de Beethoven és el camí d’una persona emocionalment incompresa a la recerca de l’acceptació i l’estima del proïsme. La seva música ens ensenya i ens mostra el camí cap a la fraternitat i l’enteniment. El programa incolurà les sonates ‘Clar de lluna’, ‘Sonata per a piano n. 14 en do sostingut menor op. 27 n. 2’, ‘Quasi una fantasia’, ‘La tempestat’, 'Sonata per a piano n. 17 op. 31 n. 2', 'L’Aurora (Waldstein)' i 'Sonata per a piano n. 21 en do major, op. 53'.

El músic

Daniel Ligorio des del 2005 és professor de piano i música de cambra en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Destaquen els següents premis: el concurs nacional de Joventuts Musicals d’Espanya, l’Infanta Cristina, o Fundació Yamaha, el Kendall Taylor Beethoven Piano Prize, el Quilter piano competition, el Hopkinson Gold Medal & Sydney & Peggy Shimmin Piano Prize, així com l'International Tournamet Competition. Ha col·laborat amb el Quartet Brodsky, el Quartet de la Gewendhause de Leipzig, el Quartet de Praga, el Quartet Pezze Italiano, el director Marcello Biotti, Robert King, Josep Pons, i amb les orquestres més prestigioses del nostre país. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive