Sergi Rabassa a l'Espai Capgròs
Sergi Rabassa a l'Espai Capgròs

capgros.com

Els gravats de Sergi Rabassa són protagonistes a l’Espai Capgròs

Sota el títol 'Obra Gràfica', la mostra de Rabassa presenta diverses tècniques al voltant de temàtiques com la vida, la natura, la ciutat, les persones i la mort

Canvi de torn a l’Espai Capgròs. El gravat és el protagonista de l’exposició d’octubre, amb la proposta de Sergi Rabassa que presenta diverses tècniques al voltant de temàtiques com la vida, la natura, la ciutat, les persones i la mort. L’exposició ‘Obra Gràfica’ és gentilesa de Clínica Dental Familiar Dra Nogueras.

Del 30 de setembra al 27 d'octubre a l'Espai  Capgròs (c/ de Sant Benet, 16-18)

La trajectòria de Sergi Rabassa és la d’un desvetllament artístic tardà i alhora una trajectòria consistent. Del seu Reus natal va passar a la Massana de Barcelona resseguint les passes de formació artística fins arribar fa 15 anys a Mataró on va aprendre l’art del gravat al Taller Municipal de la mà de Clàudia Llobet i Jordi Roses. No ha deixat des de llavors de formar-se, crear, exposar i experimentar amb mestres gravadors del país i internacionals. Arriba a Espai Capgròs amb aquest bagatge per presentar la seva obra. 

El propi Rabassa explica la seva tècnica assegurant que “amb línies dures i gestuals, m’agrada  jugar amb la realitat i la fantasia, on el món oníric ressorgeix del pensament rebel i creatiu, amb una consciència crítica i personal”. En una ciutat amb tradició, cultura i coneixement del gravat, la seva exposició reuneix diferents tècniques: punta seca, aiguatinta, carborundums i linoliums.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Ana Fa 1 any
El mejor,como artista y persona

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive