Obra d'Albert Moleón
Obra d'Albert Moleón

L’expressionisme abstracte d’Albert Moleón, al Museu Arxiu de Llavaneres

Una exposició monogràfica de l'artista Albert Moleón, que fa un recorregut per la seva obra des de l’any 2000

El Museu Arxiu de Llavaneres obre l’any 2023 amb la mostra del llavanerenc d’adopció Albert Moleón. Una exposició monogràfica que fa un recorregut per la seva obra des de l’any 2000, en el que una malaltia el faria deixar tota activitat laboral per dedicar-se exclusivament a la pintura.

Natural de Barcelona però criat a Sant Andreu de Llavaneres i de professió publicista, va haver de diexar tota activitat laboral l’any 2000 a causa d'una malaltia. D’aquesta manera va poder dedicar-se exclusivament a la seva passió: la pintura. Per la seva professió, des de molt jove va practicar i estudiar, participant en cursos acadèmics de pintura, dibuix i arts plàstiques, acabaria sent aquesta la seva última vocació.

Se sent molt còmode i inspirat en l'Expressionisme Abstracte i l'Action Painting Abstracto, trobant a la pintura la millor manera d'expressar pensaments, idees i emocions. La influència de viure a la vora del mar Mediterrani l'influeix en el reflex dels colors i la seva llum, que transmet a totes les seves obres d'una forma de policromia de colors bàsics.

És una obra en què es reflecteix el subconscient interior del seu punt de vista. La curiositat que sent per tot allò que l'envolta o viu i que mostra de forma exquisida, com si cada instant deixarà l'empremta de la mà sota el control. Estudia exhaustivament els moviments abstractes històrics i viscuts, Impressionisme, Expressionisme, Orfisme, Action Painting…. Prenent nota de les pràctiques de molts mestres, per fer servir les seves tècniques, expressions i sentiments. Sempre buscant l'espiritualitat a cadascuna de les seves obres i reflectint la personalitat de l'artista.

Quan es podrà visitar

L’exposició s’inaugura el divendres 13 de gener a les 19.30 h i es podrà visitar fins al 12 de febrer. L'horari d'obertura del Museu és de dimecres a divendres de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 20 h, i diumenges, d’11 a 14 h.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive