Duran, Le Pape i Tenedor
Duran, Le Pape i Tenedor

capgros.com

Duran, Le Pape i Tenedor, tres amigues/artistes pintant la natura

El Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró serà l'escenari de la mostra col·lectiva protagonitzada per Marta Duran, Michelle Le Pape i Esther Tenedor

L’Associació Sant Lluc per l’Art porta al Col·legi d’Aparelladors de Mataró l’exposició ‘En el límit del bosc’, una col·lectiva de Marta Duran, Michelle Le Pape i Esther Tenedor, tres artistes amigues que en aquesta mostra exposen les seves obres al voltant de la natura. La inauguració tindrà lloc el proper divendres 18 de febrer, i l’exposició es podrà veure fins al 13 de març.

Tal i com elles mateixes diuen, amb aquesta mostra volen deixar clar que en la seva interpretació de la natura hi ha quelcom més que la bellesa de l’indret, hi ha també la intenció de fer un clam davant la problemàtica de l’abandonament del camp, tot i que això també tingui elements beneficiosos pels animals.

“La representació de la Natura ha estat la font d’inspiració com a punt de partida per aquesta exposició, però també les inquietuds i amistat que ens uneixen. Esperem que arribi així al cor de l’espectador”, reblen les tres artistes.

Marta Duran

Marta Duran, Mataró (Barcelona) 1955. Llicenciada en Ciències Biològiques, especialitat en Botànica, per la Universitat de Barcelona (1977). Comença a pintar al taller de L. Finet l’any 1965. L’any 1978, paral·lelament als seus estudis, pinta amb Pablo Mañé al seu taller de Mataró. Més tard, l’any 1981, comença a pintar sota la supervisió de Josep Martínez Lozano i entra a formar part del Cercle d’Art Sant Lluc de Barcelona. Aquest mateix any fa la seva primera exposició individual al Museu de Mataró i Comarcal del Maresme. D’aleshores ençà ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives, ha obtingut diversos premis i ha participat en esdeveniments culturals com ‘Unicef Art per Catalunya’ al Palau Robert, ‘Originals Solidaris’ a la Casa Ametller de Barcelona, Saló Internacional de la Val d’Or (França), etc...

Michelle Le Pape

Michele Le Pape neix a París, França, el 14 de febrer de 1944. Durant la seva infància sent fascinació a l’experimentar amb les mescles de color i les textures. D’adolescent passa molt temps lliure visitant el Museu del Louvre i decideix formar-se en dibuix i pintura. Amb vint anys arriba a Barcelona. Uns anys més tard ingressa a la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi i es llicencia en l’especialitat de pintura. Le Pape no ha deixat de crear fins al dia d’avui. Durant els últims anys ha fet el salt a les tres dimensions incorporant l’escultura als seus treballs artístics. També ha cursat estudis superiors en Arteràpia a la Universitat de Barcelona (aplicacions psicoterapèutiques de la pràctica artística), una nova activitat que compagina amb la seva faceta artística.

Esther Tenedor

Esther Tenedor va néixer un 18 de setembre de 1969 a Caldes de Montbui, Barcelona. Es defineix com una artista multidisplicinar a qui li agrada treballar amb múltiples materials i tècniques... i cada dia experimenta amb noves maneres de plasmar la seva creativitat. Es considera una artista, alegre i inquieta. Li agrada transmetre el que sent i veu a la seva obra i així compartir una mica d’ella mateixa amb els altres. Li agrada poder expressar els seus sentiments i ho fa a través dels materials que li permeten expressar-ho amb més rotunditat. El seu objectiu és que les seves obres siguin capaces d’exterioritzar el que porten dins i l’espectador sàpiga captar i interpretar el missatge que vol transmetre.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive