Dos concerts i dos espectacles infantils, primers actes del Bar del Cafè Nou
Dos concerts i dos espectacles infantils, primers actes del Bar del Cafè Nou

Dos concerts i dos espectacles infantils, primers actes del Bar del Cafè Nou

Arrenca la programació cultural del projecte, a raó d’un acte mensual abans que a la primavera s’evoqui l’històric Art-Pista al Pati del Cafè Nou

Tres mesos d’obrir les seves portes, el Bar del Cafè Nou engega la seva activitat cultural. L’espai gestionat per la Fundació Maresme i amb programació impulsada per Clack oferirà fins a final d’any quatre actes, a raó d’un cada mes. Dos concerts i dos espectacles infantils seran les primeres dosis.

El primer concert que servirà per estrenar el Bar del Cafè Nou serà el dijous 29 de setembre amb Raquel Lua i la seva proposta entre la cobla i el fado amb unes lletres carregades de poesia i profunditat. Dos espectacles de tipus familiar (una versió de Persèfone i un migdia de contacontes)  i un concert especial de Nadal, el 22 de desembre, amb Rubén Bes i Laia Puy són els primers reclams. 

Rubén Bes i Laia Puy

Rubén Bes i Laia Puy

 

Tres línies de programació

La programació cultural del Bar del Cafè Nou es basarà en tres línies diferents, que durant per nom “Escenari/Off”, “Vermuts Xics” i l'Art/Pista.  Els dos primers són precisament els que enceten l’agenda. “L'Escenari/Off aposta pel descobriment i projecció del talent emergent i local, combinat amb propostes perifèriques i compromeses. L'Escenari/Off serà principalment una aposta de creació femenina de talent local o bé de propostes emergents amb projecció nacional”, expliquen des de Clack. Els Vermuts xics seran la quota familiar, es faran a l’exterior i volen diversificar l’oferta per a xics amb “diferents propostes culturals creades majoritàriament per artistes locals i seleccionades amb especial atenció als valors i als missatges constructius, on podran interactuar i compartir amb altres infants, pares i mares”. 

Evocació de l’Art/pista

La tercera línia de programació té nom i motiu que sonaran molt: torna l’Art/Pista. “Recuperant l'ideal de l'Art/ Pista dels anys 1980 al Pati del Cafè Nou des d'una perspectiva trencadora i experimental, es vol donar cabuda a les tendències locals més atrevides, experimentals i talentoses així com, en la línia de consolidar i reafirmar el compromís del projecte, treballar en un format que possibiliti l'accessibilitat a l'art i la cultura a les persones amb discapacitat, dins i fora dels escenaris”.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive