Shirley Ann Jackson a l'exposició TecnoGirl de la Pompeu Fabra
Shirley Ann Jackson a l'exposició TecnoGirl de la Pompeu Fabra

capgros.com

Les dones al món de la ciència s’exposen a la Pompeu Fabra

A la mostra s’hi poden trobar onze dones que tenen un paper rellevant en l’àmbit de la ciència i la tecnologia i interpel·la les noies, perquè en el futur puguin agafar el relleu d’aquestes figures rellevants

La Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró acull, entre el 2 i el 15 de febrer, la mostra ‘Dones i tecnologia’, una exposició dins del projecte TecnoGirl impulsat pel TecnoCampus, que vol contribuir a posar en valor el paper de les dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia.

De l’1 al 15 de febrer a la Biblioteca Pompeu Fabra (pl. d’Occitània, s/n). Preu: gratuït

Les dones que apareixen en aquesta exposició van haver de lluitar no només per elles, sinó també per incrementar el paper de totes les dones en el món científic i tecnològic. El fet que les seves aportacions siguin reconegudes vol estimular l’aparició de properes generacions de científiques i tècniques. 

La mostra presencial itinerarà per les 10 biblioteques del Maresme que participen en el projecte. S’hi poden trobar onze dones que tenen un paper rellevant en l’àmbit de la ciència i la tecnologia. S’adreça a tota la ciutadania, però en especial interpel·la les noies, perquè en el futur puguin agafar el relleu d’aquestes figures rellevants.

L’exposició també es pot veure en línia, s’hi pot trobar un recull de 25 dones referents i amb la col·laboració de la ciutadania s’anirà ampliant. Al mateix temps, l’espai digital organitza un recull d’activitats que de forma similar a TecnoGirl fomenten les vocacions tecnològiques en noies joves.

El programa TecnoGirl inclou conferències, tallers, activitats BiblioLab, una hackathon i altres activitats obertes al públic. Totes elles volen potenciar la creativitat i la innovació, així com sensibilitzar i inspirar als estudiants i ciutadans visualitzant referents femenins en l’àmbit de la ciència i la tecnologia.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive