Obra de Bego Terradas
Obra de Bego Terradas

Dibuixos, brodats i gravats de Bego Terradas, a La Destil·leria

La mostra està conformada per dibuixos, brodats i gravats que mostren un món propi ple d’espais i objectes aparentment no significatius

Bego Terradas presenta l’exposició ‘Si estuvieras en una pared’ a La Destil·leria de Mataró, on s’hi podran veure dibuixos, brodats i gravats que mostren un món propi ple d’espais i objectes aparentment no significatius, però que en el conjunt es revelen inquietants, suggeridors i donen a entendre que amaguen una història darrera.

Dissabte 27, a les 19.30h a La Destil·leria (Camí Ral, 282), inauguració (cal inscripció prèvia)

Espais quotidians que solen passar desapercebuts. Com a fruit de l’evolució personal de l’artista en aquest últim any, Terradas presenta una serie de brodats fets amb petites puntades de fil negre sobre mocadors blancs. Una tècnica (cosir els dibuixos) vinculada tradicionalment al món femení, que emfatitza el que és delicat, petit i subtil del seu treball.

Trobem també imatges on veiem la pròpia llar com un lloc de reclusió i aïllament. Mai sabem si aquesta solitud és forçada o voluntària, però aquestes imatges, on persones i objectes conviuen en unes escenes estàtiques i silencioses, no deixen de provocar-nos cert desassossec. La tècnica meticulosa i obsessiva dels seus dibuixos fan que aquesta sensació pertorbadora s'amplifiqui.

Com a fruit de la evolució personal de l'artista en aquest últim any, Bego ens presenta una sèrie de brodats fets amb petites puntades de fil negre sobre mocadors blancs. Una tècnica (cosir el dibuixos), vinculada tradicionalment al món femení, que emfatitza el que és delicat, petit i subtil del seu treball.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive