La Col·lectiva Sant Lluc homenatja Joan Hortós
La Col·lectiva Sant Lluc homenatja Joan Hortós

La Col·lectiva Sant Lluc, més que un inici de curs artístic

La mostra té com a artista convidat especial, a mode d’homenatge pòstum, al mataroní Joan Hortós

Molts al·licients i motius d’assistència circumval·len aquest any una d’aquelles cites sense les quals no es podria entendre l’art a Mataró i el Maresme: la Col·lectiva d’Art de l’associació Sant Lluc. Si cada any és el tret de sortida al curs artístic, aquest cop s’hi suma que farà de presentació en societat de la nova Junta que encapçala Isabel Llaquet i que la figura habitual de l’artista convidat adquireix caràcter d’homenatge.

Mort el passat desembre del 2021, Joan Hortós serà recordat i homenatjat amb la Col·lectiva de Sant Lluc, mostra de la que era un fidel participant. Una obra seva n’és el motiu del targetó i s’exposarà. Una vegada més Mataró podrà veure el colorisme i llenguatge pictòric únic d’Hortós. Ni que sigui com a homenatge del món de l’art local cap a un dels seus més destacats dels darrers lustres.

La Col·lectiva Sant Lluc, organitzada per l’Associació Sant Lluc, inaugura la temporada artística a Mataró i esdevé una oportunitat de conèixer, en un mateix espai, l’activitat i moviment artístic de la ciutat, comarca i territori. Aquest any, han quedat exposades vuitanta peces, entre les quals s’hi inclou pintura, escultura, gravat i fotografia. 

Les obres les signen artistes de totes les edats, tant d’àmbit local, com comarcal o provincial. 

La inauguració tindrà lloc el proper dijous dia 15 de setembre, a les 19h, a l'Ateneu de la Fundació Iluro (La Riera, 92 - Mataró)

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive