Artesans i artistes del vidre, junts en una exposició
Notícies relacionades
Artesans i artistes del vidre, junts en una exposició

Artesans i artistes del vidre, junts en una exposició

Al Col·legi d'Aparelladors s'hi poden veure obres dels artistes Marta Duran, Mònica Vilert, Laia Arnau i Ricard Jordà, tots ells vinculats al vidre

L’espai del Col·legi d’Aparelladors de Mataró acull, des del passat 9 de juliol, la mostra “ Art en vidre - Artesans i artistes”. L’exposició, que es podrà veure fins a l’1 d’agost, ha estat comissariada per Marta Duran Quintana i Marcel Estrems Martínez, i forma part de la col·laboració del Col·legi, l'Associació Sant Lluc per l'Art que en gestiona l'espai expositiu i l’Associació Vidre Bufat, que en són els organitzadors.

La mostra està integrada per obres dels artistes Marta Duran, Mònica Vilert, Laia Arnau i Ricard Jordà, tots ells vinculats d’una o altra manera en el món del vidre. Al seu costat també s’hi podran veure obres dels artesans de la cooperativa del Forn del Vidre i dels seus descendents.

Dues de les obres que es poden veure a l'exposició d'art i vidre

Dues de les obres que es poden veure a l'exposició d'art i vidre

A la mostra hi ha diferents tècniques presents però cap en la tècnica del bufat. Hi ha obres fetes amb la canya de vidrier, altres com pintura sobre vidre, vidre a la flama, fussing i creacions amb vidre reciclat. Aquesta exposició vol ajudar a posar de manifest que Mataró és i ha de ser, una ciutat vidriera.

La fitxa

  •  Fins a l’1 d’agost
  •  Col·legi d’Aparelladors (pl. Xammar, 2)
  •  Preu: gratuït

Comentaris (1)

Antoni Fa 12 dies
Per a ser més precisos. La col·laboració l'Associació del Vidre Bufat ha estat amb l'Associació Sant Lluc per l'Art Mataró, que és qui gestiona l'espai d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors i qui s'ha fet càrrec d'un seguit de despeses. La feina que es fa des de l'Associació Sant Lluc no es reconeix en aquesta notícia ni en moltes altres que ni arriben a sortir en aquest setmanari. Portem més de 20 anys muntant exposicions per a diversos artistes i col·lectius .Demano que no s'i

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive